Tomáš Deák ohlásil termín i soupeře pro příští zápas v ACA

Bývalý šampion organizace Oktagon a jedna z hlavních tváří slovenské MMA scény zná datum příštího zápasu. Tomáš Deák vyzve Rusa Israfilova. Zápasit se bude na turnaji ACA 128 v běloruském Minsku.

Tomáš Deák plánuje zasadit další úder už 11. září! Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Tomáš Deák se představí na turnaji ACA 128. Jeho formu prověří zástupce tvrdé ruské školy

Kdo si počká, ten se dočká. V případě Tomáše Deáka bylo ale čekání pořádně dlouhé. Svěřenec Ilji Škondriče z bratislavské OFA se kvůli vleklým zdravotním komplikacím představí v ostrém zápase po 10 měsících. V zádech má navíc nepříjemnou sérii dvou porážek, včetně neúspěšného debutu v prestižní ruské organizaci ACA proti Mikaelu Silanderovi.

30letý slovenský fighter Tomáš Deák poměří své síly 11. září 2021 s ruským bojovníkem Emranem Israfilovem. Ten má na svém kontě ve 22 letech 6 výher a 1 porážku, kterou utrpěl v posledním zápase. Talentovaný Rus se na zápas načekal ještě o něco déle, neboť naposledy se v kleci představil 5. září minulého roku.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pozornost česko-slovenských fanoušků se tak v tentýž den bude ubírat nejen směrem k velmi očekávanému bratislavskému turnaji Oktagon 27, ale i právě galavečeru ACA 128 s účastí Tomáše Deáka. Věřme, že se slovenský specialista na boj na zemi vrátí na vítěznou vlnu a bude v ruské organizaci čelit dalším atraktivním výzvám.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vojto Barborík a Ivan Buchinger zabojují o pás pérové váhy organizace Oktagon MMA

Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík kurzy, program a preview

Oktagon po dlouhé době opět zavítá na Slovensko✔️. Vše důležité, včetně fight card a sázkových kurzů ☝ na jednotlivé zápasy, najdeš v...

Makhmud Muradov je před dalším zápasem v UFC ve skvělé formě

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - datum a preview

Mach Muradov se chystá na svůj čtvrtý zápas v UFC. Tentokrát jeho formu prověří☝ americký BJJ specialista Gerald Meerschaert. Analýzu...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...