Tomu neuvěříte! Végh a Vémola se fackovali tortillami - video

O Karlosovi i Attilovi se dobře ví, že jsou pro každou srandu. Tentokrát byl ale jejich počin vskutku bizarní. V rámci zábavné televizní show se domácí legendy MMA liskali tortillami.

Show 2 na 1 se známými tvářemi bojové scény Foto: Facebook/Televízia Markíza

Show 2 na 1 s Rytmusem, Karlosem Vémolou, Attilou Véghem i rapperem Egem

Kam až tohle může zajít? Nabízí se otázka po nedávném vystoupení Attily Végha a Karlose Vémoly v zábavném pořadu slovenské televize Markíza 2 na 1. Legendární ranaři si to pod dohledem rappera Rytmuse rozdali v tortilla fightu. A podle dostupných záběrů si vůbec nic nedarovali!

Sotva byly vypsány kurzy na MMA odvetu Végh vs. Vémola 2, potkali se oba tváří v tvář s velkým předstihem. V komediální show 2 na 1 se dvě ikony česko-slovenských bojových sportů liskali tortillami. Obskurní divadlo je potřeba samozřejmě brát s velkou rezervou.

Zajímavé je, že stejný zápasový koncept chystá pro svůj první galavečer i organizace Red Face. Kdo by se tedy myslel, že původem mexické placky slouží pouze jako základ vydatného pokrmu, šeredně se mýlí. Podle nejnovějších trendu jde o sofistikovaný způsob „boje“. Aby toho nebylo málo, tak museli Végh s Vémolou mít při úderech v ústech vodu. Zřejmě pro zvýšení atraktivity dané disciplíny.

A výsledek? Vzhledem k tomu, že jsou oba zvyklí na daleko tvrdší údery, skončil duel remízou. Takový výsledek je v rámci prosincové odvety téměř vyloučený, tam už půjde veškerá sranda stranou. Dejte nám vědět do komentářů na facebooku jaký názor máte na tuto netradiční formu zábavy. Celé video najdete zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos a jeho mazlíčci

Chystá se nový a větší Vémoland? Karlos si pořídil nové pozemky

Karlos Vémola dobře ví, kam ukládat v kleci vydřené peníze. Začátkem února prý investoval do obřího pozemku. Co s ním chystá?

Karlos Vémola a jeho zvířecí lásky

Vémola a nabídka z RedFace. Bude Karlos rozdávat facky?

Koncem dubna budeme svědky neobvyklých soubojů ve fackované. Během konference RedFace zazněla i výzva směrem k Vémolovi. Jak to vlastně...

Karlos Vémola se vrací do klece

Oktagon 41: Vémola vs. Matavao analýza, kurzy, tip a livestream

Karlos Terminátor Vémola 🦁 se na turnaji Oktagon 41 po dlouhých 9 měsících vrací do klece. Kde sledovat livestream online ▷ vám poradíme v...