Trable Karlose Vémoly v Německu: ztracený kufr a půjčené trenky

Karlos Terminátor vyrazil na plánovaný kemp do vyhlášeného německého UFD Gymu. Hned na začátku ho ale potkaly nemilé komplikace. Podrobnosti v článku.

Vémola přišel v Německu o kufr Foto: Karlos Vémola

Hledá se kufr Karlose Vémoly, kemp v Německu nezačal ideálně

Někdy zkrátka nejde vše podle plánu. Přesně to si teď říká Karlos Terminátor Vémola, který hned na úvod svého kempu v Německu přišel o zavazadlo s tréninkovou výbavou i osobními věcmi. Němečtí sparing partneři mu naštěstí rychle zajistili náhradní trenýrky i chránič zubů. Ten si musel Terminátor vyvařit v horké vodě, aby mu přesně seděl na tvar jeho chrupu.

I legendy a hvězdy Oktagonu občas zažívají perné chvilky. Teď se o tom přesvědčil Karlos Vémola, který musel po příletu do Německa nečekaně improvizovat.

"Tak mě tady v tom německým pekle kluci krásně přivítali na pondělních sparingách. Na letišti mi ztratili zavazadlo, takže jsem spároval v půjčených trenkách a s chráničem, který jsem si tady narychlo uvařil v kelímku.... Ale jak já říkám těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Opravdu tady v Německu mají top špičáky. OSS!"

Karlos Vémola se momentálně intenzivně připravuje na Matavaa, který ho prověří už v polovině dubna na turnaji Oktagon 41 v Liberci. Zároveň jsme včera psali o potvrzené odvetě s Attilou Véghem, ke které by mělo dojít v prosinci letošního roku.

To je však ještě daleko. Nyní se Terminátor plně koncentruje na zmíněného Matavaa a poté Patrika Kincla, se kterým se utká o titul ve váze do 84 kilogramů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola vyhlíží odvetu s Patrikem Kinclem

Betano vypsalo kurzy na zápas roku Vémola - Kincl. Kdo je favorit?

Je to souboj, o kterém všichni mluví. Rivalita mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou rozděluje českou MMA scénu. Tohle je kurzová...