Turnaj na Štvanici? Tak určitě, potvrdil Novotný

V pátek 8. dubna odpoledne se v ostravské aule Gong uskutečnila tisková konference Oktagon Time, kde bylo oznámeno hned několik novinek z dílny organizace Oktagon.

Promotér organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný odhalil spoustu novinek Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Time novinky: letní turnaj na Štvanici opět bude

„Dva roky jsme čekali, ale nakonec je to tady“, uvedl promotér a spolumajitel Oktagonu páteční tiskovku Oktagon Time a mířil tím na několikrát odložený ostravský galavečer. Řeč ale nebyla jen o nadcházejícím sobotním turnaji Oktagon 32. Zhruba dvě tisícovky přítomných fanoušků a mnozí další na YouTube kanále bedlivě nasávali nové informace. A že jich bylo hned několik. Vyzvedněte si bonus za online registraci u Tipsportu ZDE

Jednou z potvrzených zpráv na tiskové konferenci Oktagon Time je skutečnost, že i v letošním roce bude turnaj pod otevřeným nebem na ikonické pražské Štvanici v Praze. Tenisový areál, kde se v minulosti odehrála celá řada epických bitev, bude dějištěm letního Oktagon turnaje 23. července 2022 a v ideálním scénáři by se zde chtěl představit i Karlos Vémola v rámci titulového souboje polotěžké váhy.

Kromě toho šla hodně řeč i o připravované německé Oktagon Výzvě, která startuje prvním dílem už 16. dubna a domácí fanoušci ji budou moci sledovat i pomocí titulků. Ve druhé polovině tiskové konference nechyběl pikantní trashtalk a staredowny bojovníků nejen turnaje Oktagon 32, ale i květnového boxerského galavečeru Oktagon Underground.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hodně to jiskřilo například mezi Vaškem Sivákem a Jonasem Magardem, ale i Marpem a Karlosem Vémolou. Kontroverzní Baba Jaga Mikulášek se i nadále pokoušet slovně rozebrat Tomáše Meliše, kterému ale překvapivě na staredownu nabídnul ruku, které Meliš po dlouhé prodlevě opětoval.

sipka VIDEO ze staredownu a veřejného vážení najdete na našem Instagramu ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.