Tvrdý dril v Dagestánu: Vémolův svěřenec Beck trénuje s legendami

Chce být nejlepší, a tak vyrazil na zkušenou do světa. Talentovaný Antonín Beck absolvuje tvrdé tréninkové dávky v Dagestánu pod drobnohledem místních hvězd MMA. Bude z něho nový Khabib?

Antonín Beck po boku Karlose Vémoly a Gadzhiho Omargadzhieva Foto: Karlos Vémola

Bojovník Antonín Beck podstupuje náročný kemp v Dagestánu

Budíček v 5:30, třífázový trénink, krev, pot a slzy. Tohle je aktuální denní menu 19letého Antonína Becka v dalekém Dagestánu. Svěřenec Karlose Vémoly a Petra Knížete pochopil, že chce-li být nejlepší, musí trénovat a měřit se s absolutní špičkou. Na jeho progres dohlíží v dagestánských horách během tříměsíčního pobytu a navazujících kempů elita světového MMA, včetně borců z UFC a světových šampionů.

Antonín Beck má za sebou několik amatérských zápasů, mimo jiné v organizaci I Am Fighter a postupně se připravuje na přechod do profesionálního MMA. Náročný kemp v Dagestánu by měl pro mladého fightera znamenat velkých výkonnostní posun.

Dagestánci jsou známí svými zápasnickými kvalitami a fantastickým wrestlingem. Beck však postupně driluje všechny aspekty boje včetně boxu a jiu jitsu. Jeden z českých bojovníků, na jehož kroky dohlíží i Karlos Terminátor Vémola, je v každodenním kontaktu s místními hvězdami Magomedem Ismailovem, nebo Gadzhi Omargadzhievem, kterého čeká na UFC 280 bitva s bratrancem Khabiba, Abubakarem Nurmagomedovem.

O skvělé zázemí se v Dagestánu stará Beckovi Anukskii Nurmagomed, prezident Univerzal Fighter ligy, či Gaidarbek Gaidarbekov, náměstek ministra sportu a olympijský vítěz z Atén z roku 2004.

Antonín Beck (třetí zprava) má v Dagestánu skvělé podmínky Foto: Karlos Vémola

Mimochodem, Khabib Nurmagomedov je velkým vzorem Antonína Becka, který pro vážení a staredowny dokonce nosí podobiznu legendární blonďaté paruky. Zástupce pražského Monster Gymu je jedním z největších talentů české MMA scény. Svůj sportovní osud se teď rozhodl vzít do vlastních rukou a vycestovat mimo hranice naší země. Jak velký vliv to bude mít na jeho kariéru nám však ukáže až čas.

Skutečnost, že se Antonín Beck rozhodl vycestovat právě do Dagestánu velmi pravděpodobně podpořil i člen Monster Gymu Mach Muradov, který se shodou okolností vzhledem k neobdržení víz taktéž připravuje na UFC zápas doma v Dagestánu.

Antonín Beck a Gadzhi Omargadzhiev Foto: Karlos Vémola

Antonín Beck s Magomedem Ismailovem Foto: Karlos Vémola

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...