Tyson se opět vrací! Vyzve nenáviděného rivala

Železný Mike ještě neřekl v ringu poslední slovo. A tak nás čeká naprostá bomba! Tváří v tvář opět vstanou dvě legendy, které na přelomu milénia rozdělily společnost na dva tábory. Držte si klobouky, jméno soupeře Mike Tysona vám vyrazí dech.

Box, Mike Tyson - Zdroj Leonard Zhukovsky, Shutterstock.com Foto: Leonard Zhukovsky/Shutterstock.com

Mike Tyson chce znovu zápasit. Do třetice vyzve Evandera Hollyfielda!

Klidný důchod? Kdeže! Legendárního Tysona to pořád táhne mezi boxerské provazy. Poté co si na konci roku 2020 užil velký comeback proti Royovi Jonesovi, plánuje si na sebe uplést další velký bič. Podle vlastních slov změří 29. května 2021 síly s fenomenálním Evanderem Holyfieldem. Ten přitom Tysona hned 2x v kariéře porazil, přestože ho to stálo i kousek ucha. Co se stane v květnu? Sázej na box a další bojové sporty s bonusem. Na pobočku nemusíš, registraci zvládneš kompletně online

Box - sleduj průběh zápasu zde

To o čem, se ve světě bouřlivě diskutovalo Tyson prakticky potvrdil. „V ringu se potkám s Evanderem Holyfieldem a budu úspěšný“ nechal se slyšet. K zápasu by mělo dojít 29. 5. 2021. I vzhledem k současné situaci je ovšem potřeba brát tento termín s rezervou.

Jméno Mike Tyson (USA) Evander Holyfield (USA)
Věk 55 58
Aktivní kariéra 1985 – 2005 1984 – 2011
Bilance 506 – 0 4410 – 2

Tyson nepřestává udivovat, v dechberoucí formě se udržuje i soupeř

Mike Tyson se představil naposledy v rámci exhibice na konci listopadu 2020, když v parádní podívané s Royem Jonesem byl jasně lepším boxerem. Pořadatelé spolu s rozhodčími ovšem zápas vyhodnotili jako remízový, což Iron Mike těžce kousal. Vzhledem k fantastické formě i přes svůj pokročilý věk, mnoho fanoušků volalo po dalším zápase pro Tysona. To se nyní stává pomalu, ale jistě realitou.

V letošním roce totiž ukáže fanouškům svůj boxerský um znovu. Souboj s Holyfieldem je navíc z kategorie nejpikantnějších. O 3 roky starší bývalý šampion těžké váhy totiž dokázal neporazitelného Mikea hned dvakrát porazit, což se nikomu jinému nepodařilo. Jejich bitvy v letech 1996 a 1997 se navždy zapsaly do historie boxu.

Odveta přitom byla ovlivněna skandálním ukousnutím ucha Evandera Holyfielda, na kterém se přímo uprostřed boje rozhodl pochutnat kontroverzní a skandály opředený Mike Tyson. Pakliže se skutečně dovrší tato trilogie a obě legendy se proti sobě ještě naposledy postaví, můžeme čekat znovu velké věci!

sipka Jak se bude situace okolo tohoto zápasu vyvíjet sleduj na našem Instagramu ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...

Mike Tyson se vrací do ringu

Mike Tyson vs. Roy Jones Junior: informace a datum

Hvězdný boxer Mike Tyson se vrací! Už v listopadu letošního roku se utká s Royem Jonesem Jr. ❤️ Podívejte se na informace a návod na...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...