U Vémolů se slaví přírůstek do rodiny, známe pohlaví i jméno!

U Vémolů propuknul gejzír radosti. Český Terminátor se dnes v první prosincový den stal trojnásobným otcem. Jeho snoubenka Lela Ceterová dnes plánovaně porodila. Karlos se s námi podělil o bezprostřední pocity.

Karlos Vémola přivítal na svět dalšího potomka Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola slaví narození dítěte: přírustek do rodiny dostal jméno po legendě bojových sportů

První prosinec roku 2021 se zapíše nesmazatelně do života Karlose Terminátora Vémoly a jeho snoubenky Lely Ceterové. Ta dnes porodila chlapečka, který dostal jméno Rocky. Je tak dalším následovníkem slavného jména, ke kterému Karlos Vémola celý život vzhlíží.

"Je to malý, velký bojovník! Narodil se do složité doby, císařským řezem a je trochu drobnější. On i maminka jsou ale v pořádku, což je to nejdůležitější. Rád bych všem poděkoval za gratulace a dnes si prosím připíjte na zdraví malého Rockyho Vémoly!" Vzkázal Terminátor prostřednictvím svého živého vysílání za účasti redaktora FightLive.cz

Karlos Vémola zároveň prozradil, že těsně před naplánovaným porodem měla celá rodina pozitivní test na nemoc covid-19, což samozřejmě celou situaci zkomplikovalo. V úvodu své řeči na Instagramu neváhal vyzvat svoje fanoušky k očkování proti koronaviru.

Narození dítěte je samozřejmě ideální příležitostí připít si na jeho zdraví originální KTVodkou Karlose Vémoly, což proběhlo přímo během živého livestreamu. Vémola zároveň nadhodil, že se oficiální zapíjení malého Rockyho Vémoly uskuteční pravděpodobně v pátek 10. 12. v clubu Goldfingers v Praze. O detailech však bude fanoušky teprve informovat.

Za celý tým FightLive.cz ještě jednou mnohokrát blahopřejeme!

sipka Nezapomeň sledovat Instagram FightLive.cz, kde novinky okolo Terminátora víme první

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.