UFC 264: Chystejte nosítka! McGregor plánuje uspat Poiriera

Mistr trashtalku Conor McGregor v noci rozjel svoji show. Na předzápasové tiskové konferenci se několikrát opřel do Dustina Poiriera i jeho manželky. „Že mě porazil? Šťastná náhoda!“ vzkazuje slavný Ir.

Mezi Poirierem a McGregorem to na tiskové konferenci pořádně vřelo Foto: Profimedia

Hra nervů: Drzý Conor McGregor je zpátky, tak jak ho známe!

Zdá se, že starý dobrý Conor McGregor je zpět. Alespoň na tiskové konferenci to tak vypadalo. Peprné narážky na adresu manželky, pohozená Dustinova omáčka i pokus o kop při staredownu. Při první vzájemné konfrontaci směrem k rozhodující bitvě to pořádně jiskřilo!

A není divu. Už v neděli brzy ráno našeho času se odehraje očekávaný duel Poirier vs. McGregor 3. Oběma jde přitom o hodně. Vítěz se s vysokou pravděpodobností postaví v dalším zápase šampionovi Oliveirovi v boji o titul.

Zatímco Dustin Poirier působil na tiskovce tradičně soustředěným dojmem, v Conorovi to vřelo. Slovní útoky z jeho strany pak na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Uspím tě a z klece polezeš po čtyřech jak zpráskanej pes. Já jsem tu hvězda, ty nejsi nic a v sobotu tě o tom přesvědčím.“ Má jasno Conor McGregor

Sleduj UFC zápas roku Poirier - McGregor 3 exkluzivně na Premier Sport od O2 TV

Napjatou atmosféru tiskové konferenci zakončil pokusem kopnout Dustina Poiriera při vzájemném staredownu. Tentokrát minul. Bude v sobotu úspěšnější a naplní svoje proroctví?

O tom se můžeš na vlastní oči přesvědčit v přímém přenosu na stanici Premier Sport ZDE. Tento fantastický duel si nemůže nechat ujít žádný fanoušek MMA, ani sportu obecně.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dustin Poirier vyhlíží rozhodující bitvu s Conorem McGregorem

Dustin Poirier vs. Conor McGregor vážení, staredown, tiskovka

Do třetího vzájemného zápasu mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem zbývají už jen hodiny. V tomto článku se zaměříme na dění, které...

Khabib reaguje na zápas McGregor vs. Poirier 3

Khabib předpovídá duel McGregor - Poirier. Koho favorizuje?

Legendární Khabib Nurmagomedov tipuje, jakým způsobem se bude odehrávat trilogie mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem. Tady je jeho...

UFC, Conor McGregor - Zdroj ČTK, AP, Julio Cortez

Hra na hraně: Blíží se konec éry Conora McGregora?

Téměř nikdo si to nepřeje. Přesto ta varianta existuje. V sobotu 10. června bude v sázce nejen završení trilogie s Dustinem Poirierem, ale...