UFC 287: Burns vs. Masvidal kurzy, analýza, tip a livestream

Bouřlivák Jorge Masvidal bude na UFC 287 čelit dalšímu těžkému soupeři. V Miami ho v brazilském Jiu Jitsu plánuje vyškolit Gilbert Burns. Na co si v tomto zápase vsadit?

Jorge Masvidal má před sebou velmi těžkou výzvu Foto: Profimedia

UFC 287: Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal - analýza, tip a kurzy

Výrazná postava světového MMA má před sebou dost možná poslední zápas v UFC. Nezkrotný Jorge Masvidal se v neděli ráno okolo 5:30 popasuje s Brazilcem Burnsem a v případě neúspěchu může jít podle vlastních slov o poslední duel v nejlepší světové organizaci. Dokáže zaskočit favorizovaného soupeře? Sledujte všechny zápasy UFC 287 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jorge Masvidal je před nadcházejícím turnajem UFC 287 v Miami v nezáviděníhodné situaci. Po 3 porážkách v řadě je hodně vzdálen od titulové šance a vzhledem k pokročilému věku i poklesu výkonnosti nahlas přemýšlí o možném konci ve slavné organizaci.

Jde přitom o jednu z největších hvězd celé UFC, autora nejrychlejšího KO v dějinách i majitele BFM titulu pro největšího „zlouna“ organizace. Podle posledních výsledků se ale zdá, že nejlepší období kariéry má populární Gamebred už za sebou.

BILANCE
Jorge Masvidal Gilbert Burns
(35-16) (21-5)
38 let, 180 cm 36 let, 177 cm
Kurz 4,56 na vítězství Kurz 1,20 na vítězství

Gilbert Burns je v současnosti naproti tomu jedním z nejkomplexnějších bojovníků velterové váhy. Z posledních 10 zápasů prohrál jen dvakrát na body a to přitom předvedl s Usmanem i Chimaevem výborný výkon. V posledním zápase utáhl na arm triangle Neila Magnyho a připomněl tím svoji nejsilnější zbraň, kterou je BJJ.

Rozdíl u obou borců je hlavně v motivaci. Zatímco Burnse posune případná výhra blízko titulovému zápasu, Masvidal se v poslední době věnuje spíše rozvoji své vlastní organizace a k tomu má na krku soudní spor po napadení Colbyho Covingtona. Právě se svým rivalem naposledy prohrál jednoznačně na body. Pak dostal chuť mu vše oplatit v restauraci, což se neukázalo jako dobrý nápad.

Zřejmě nejzajímavější otázkou bude, zda Masvidal dokáže bránit takedowny Gilberta Burnse. Jestli v něčem Jorge skutečně vyniká tak je to právě wrestling a obrana proti strhům. Durinho však plánuje přejet Masvidala už před časovým limitem, čímž by na sebe hodně upozornil a přihlásil se do bojů o titulový zápas.

TIP: Zápas bude ukončen před limitem, v kurzu 1,67 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

tip Masvidal vs Burns

Kde sledovat Burns vs. Masvidal živě online? Livestream Fortuna TV

Všechny zápasy UFC 287 najdete na Fortuna TV, kde si stačí rozkliknout daný stream v sekci live. Pro nově registrované hráče je připraven parádní vstupní bonus za dokončení registrace, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola a jeho škrcení technikou Rear Naked Choke

Co je submise v MMA? Velký přehled škrcení a pák - video

Submise, či chcete-li kapitulace nebo vzdání se ☝, je častý způsob ukončení MMA zápasu ❌. V článku najdete jednotlivé techniky i další...

Jorge Masvidal

Jorge Gamebred Masvidal - MMA statistiky a životopis

Američan ⭐Jorge Masvidal⭐ patří mezi špičku velterové váhy a zároveň je největším „darebákem“ ve světě MMA. Má na svědomí nejrychlejší...

Kevin Holland dal o sobě zase vědět

Nedá si pokoj! Divočák Kevin Holland opět rozpoutal hádku

Američan Kevin Holland je nepolepšitelný provokatér. Jeho chování a peprný slovník opět vyvolaly rozruch. V Miami si vzal na mušku známého...