UFC 288: Sterling vs. Cejudo - fight card, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Legendární MMA zápasník Henry Cejudo je zpátky! Po 3 letech se „Triple C“ vrací, aby si vzal zpět, co mu kdysi patřilo. V titulové bitvě bantamové váhy vyzve na turnaji UFC 288 současného šampiona, Aljamaina Sterlinga. Tip na co si vsadit, a kde celý turnaj sledovat živě zdarma, vám přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM

Legendární Henry Cejudo je zpět Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 288: 9,1/10

  • Datum a místo: 6. 5. 2023 (7. 5. od 00:05 SEČ), Newark, New Jersey, USA
  • Nabídka kurzů: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy

UFC 288 live: Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo datum, informace

Jeden z nejlepších zápasníků historie se vrací do záře reflektorů. Bývalý držitel dvou UFC titulů současně a majitel zlaté olympijské medaile, Henry Cejudo, se v neděli 7. května okolo 6:00 našeho času pokusí opět nastartovat kariéru v duelu s Aljamainem Sterlingem. Vrátí se bývalý král dvou divizí na výsluní, nebo do rozjetého vlaku už nedokáže znovu naskočit? Sledujte návrat Henryho Cejuda ŽIVĚ ZDARMA ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo kurz, tip, analýza, preview

Henry Cejudo je naprostou legendou nejen organizace UFC, ale všeobecně kombatových sportů. Je jediným sportovcem, který dokázal vybojovat titul UFC (muší, bantamová váha) a zároveň zlatou olympijskou medaili ve volném stylu (2008). Cejudo patřil v uplynulé dekádě k největším hvězdám UFC a v nejlepší světové organizace zanechal nesmazatelnou stopu.

Jeho čas ale ještě není definitivně u konce. V květnu 2020 oznámil odchod do sportovního důchodu, o 2 roky později se ale rozhodl pro návrat a ten se nyní, téměř na den přesně po 3 letech, opravdu uskuteční. Fanoušky samozřejmě extrémně zajímá, zda se legendární bojovník dokáže adaptovat na současné MMA, které se tu dobu extrémně posunulo.

Henry Cejudo je známý svou obrovskou zarputilostí a wrestlingem, který vychází z jeho úspěšného zápasení ve volném stylu. Přestože nemá ve svých zápasech sebemenší problém dostat soupeře na zem pomocí takedownu, vítězné submise se v profi MMA nikdy nedočkal. Své soupeře totiž zpravidla zdemoluje chirurgicky přesnými údery v postoji, nebo z nich vysaje veškerou energii a dovede zápas do vítězného konce na body.

Cejudo je trenérem a blízkým přítelem Jona Jonese, kterého si před lety vzal pod svá křídla. Kromě rodiny se Triple C v době neaktivity věnoval právě trénování svých svěřenců. Na kempu v Jackson-Wink MMA byl i český bijec Jiří Procházka, který od legendy nasával cenné zkušenosti. Teď má jeden ze čtyř dvojnásobných šampionů UFC v plánu získat zpět zašlou slávu.

BILANCE
Henry Cejudo Aljamain Sterling
16-2 22-3
36 let, 162 cm 33 let, 170 cm
Kurz na vítězství: 1,83 Kurz na vítězství: 1,98

Aljamain Sterling drží titul bantamové váhy od kontroverzního zápasu s Petrem Yanem z března 2021. Tehdy připnul titulový pás díky diskvalifikaci soupeře po zakázaném kopu na hlavu, daný moment se ale stal terčem mnoha diskuzí, protože se zdálo, že Sterling svou neschopnost pokračovat v zápase nafilmoval.

Od té doby ale „Funk Master“ titul dvakrát obhájil, když rivala Yana porazil v odvetě na body a naposledy ukončil T.J. Dillashawa TKO ve 2. kole. Pravdou ale je, že i v těchto zápasech bychom našli celou řadu kontroverzí, hlavně co se týče sporného bodového výsledku v odvetě s Yanem.

Sterling je extrémně nebezpečným zemařem, který sebemenší chybu soupeře dokáže využít a soupeře utáhnout. Rodák z Jamajky působí mezi světovou elitou již dlouhých 9 let, během kterých nabyl patřičné sebevědomí a zkušenosti. S každým dalším zápasem navíc dokáže svůj výkon v zápase ještě posouvat, což pro soupeře není zrovna dobrá zpráva. Zajímavostí je, že Sterling není u fanoušků zrovna dvakrát oblíbený, což souvisí i s tím, jak teatrálně a arogantně se někdy prezentuje.

Oba fighteři téměř polovinu všech svých zápasů dovedli do bodového rozhodnutí a je pravděpodobné, že o výsledků utkání rozhodčí na bodech rozhodovat i v tomto případě. Kurz na tuto sázkovou příležitost nabízí solidní hodnotu.

TIP: Zápas skončí na body, v kurzu 1,80 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Tip Cejudo vs Sterling

UFC 288 fight card: Sterling vs. Cejudo (program, výsledky)

Pouhý měsíc po svém posledním zápase jde do akce opět Brazilec Gilbert Burns, který se střetne s Belalem Muhammadem. Vítěz tohoto duelu téměř s jistotou dostane šanci následně zabojovat o titul velteru.

Poslední nečekanou porážku potřebuje nyní odčinit Jessica Andrade, kterou prověří Číňanka Xiaonan Yan. Složení jednotlivých zápasů turnaje UFC 288, včetně výsledků a způsobu ukončení najdete v této tabulce.

UFC 288: karta, výsledky
Hlavní karta
Bantamweight title fight 5x5
Aljamain Sterling (body) vs. Henry Cejudo
Welterweight 5x5
Belal Muhammad (body) vs. Gilbert Burns
Flyweight
Jéssica Andrade vs. Xiaonan Yan (KO)
Featherweight
Movsar Evloev (body) vs. Diego Lopes
Featherweight
Kron Gracie vs. Charles Jourdain (body)
Prelims
Lightweight Drew Dober vs. Matt Frevola (TKO)
Light heavyweight Devin Clark vs. Kennedy Nzechukwu (submise)
Welterweight Khaos Williams (body) vs. Rolando Bedoya
Strawweight Marina Rodriguez vs. Vinda Jandiroba (body)
Heavyweight Parker Porter (TKO) vs. Braxton Smith
Middleweight
Ikram Aliskerov (KO) vs. Phil Hawes
Middleweight Joseph Holmes vs. Claudio Ribeiro (TKO)

Jak sledovat UFC 288: Sterling vs. Cejudo živě online? Livestream

Tak jako každý turnaj, i tento galavečer kompletně celý odvysílá Fortuna TV. Streamy ze všech utkání najdete v sekci live. Za pohodlnou online registraci dostanete pěkný vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority. Stávající sázkaři musí pro spuštění livestreamu splnit nenáročnou podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 v posledních 7 dnech.

Hlavní kartu tohoto turnaje nabídne v neděli od 4:00 v přímém přenosu kanál Premier Sport 1. Možností, jak všechny zápasy sledovat živě, je i nákup UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a s kým má Henry Cejudo zápas v UFC?

Legendární bojovník Henry Cejudo se po 3 letech vrací do zápasového kolotoče na turnaji UFC 288. V souboji o titul bantamové váhy vyzve šampiona Aljamaina Sterlinga. Sázkovou analýzu a kurzy najdete zde.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein zná termín i soupeře pro další zápas v UFC

Klein má potvrzený zápas. Do cesty se mu postaví rekordman UFC

Pořádně zvučné jméno zkříží cestu slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina ve slavné UFC. Svoje kvality tentokrát poměří s obrovsky zkušeným...

Dricus Du Plessis má blízko k titolovému zápasu

O titulovou šanci v UFC se hlásí zajímavý aspirant

Nablýskaný titulový pás UFC by rád přidal do své sbírky jeden z možných vyzyvatelů ve střední váze. Kdo by mohl být příští soupeř šampiona...

David Dvořák má před sebou životní výzvu

Tak tohle je výzva! David Dvořák vyzve známého Američana

Chtěl ho, tak ho má mít. Český UFC zápasník David Dvořák měl v posledním období v hlavně jedno konkrétní jméno. A slavná organizace dává...