UFC brzy uspořádá turnaj v Africe, má jasno Dana White

Organizace UFC má velké plány v podobě historicky prvního turnaje na africkém kontinentu. Vedení v čele s Danou Whitem potvrdilo probíhající jednání.

MMA, UFC, Francis Ngannou - Zdroj ČTK, ABACA, PX Images, ABACA Foto: ČTK/ABACA/PX Images/ABACA

Turnaj UFC v Africe již brzy, prohlásil šéf White

UFC se už brzy dočká dalšího velkého milníku ve své téměř třicetileté historii. Prezident Dana White prohlásil, že probíhají intenzivní jednání o konkrétním termínu a místu konání turnaje v Africe. Sám přitom zdůraznil, že je to jeho velký cíl před odchodem do promotérského důchodu. V tuto chvíli se tak zdá, že UFC v Africe nestojí nic v cestě.

O myšlence konání turnaje UFC v Africe se hovoří už poměrně dlouho. Zároveň jde o velký krok, který je potřeba pořádně promyslet a naplánovat. Na tiskové konferenci po turnaji UFC 279 v Las Vegas Dana White potvrdil, že je africký turnaj předmětem mnoha diskuzí a jednání. Nahlas se mluví o jihoafrickém městě Johannesburg, oficiálně ale místo dějiště potvrzeno nebylo.

„Afrika se stane velmi brzy“, zaznělo na tiskovce přímo z úst Dany White. Z toho si lze odvodit, že termín během druhé poloviny příštího roku může reálné obrysy. Stejně tak je velmi pravděpodobné, že se v Africe představí šampioni Francis Ngannou či Israel Adesanya. V případě zdraví na kartě nebude chybět i vynikající Jihoafričan Dricus Du Plessis, kterého ještě předtím čeká na turnaji UFC 282 bitva s Darrenem Tillem. Vzhledem k posledním vyjádřením, se historicky první UFC turnaj v Africe brzy stane realitou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.