UFC: odveta mezi Covingtonem a Usmanem je na spadnutí!

Jedním z témat, které v posledních měsících rezonují celou UFC, je plánovaná odveta mezi Kamaru Usmanem a Colby Covingtonem. O jakém termínu se mluví?

MMA, Kamaru Usman, šampion welterweight UFC - Zdroj ČTK, ZUMA, Hans Gutknecht Foto: ČTK/ZUMA/Hans Gutknecht

Odveta Kamaru Usman vs. Colby Covington 2 dostává reálnější obrysy

Na ten zápas se dodnes vzpomíná. Bitva mezi současným králem velterové divize Kamaru Usmanem a jeho vyzyvatelem Colby Covingtonem se na konci roku 2019 nesmazatelně zapsala do histore UFC.

Ve fantastickém zápase ukončil Kamaru Usman svého soupeře na konci 5. kola a poprvé obhájil titulový pás. Prostořeký Colby Covington se nikdy s touto porážkou nesmířil a po odvetě dlouho volal. Zatímco Usman si od té doby připsal další tři výhry, Covington porazil v záři 2020 vyhaslou hvězdu Tyrona Woodleyho.

Nyní se Dana White nechal slyšet, že zápas pravděpodobně proběhne v Madison Squere Garden v New Yorku, 6. listopadu 2021 jako hlavní zápas UFC 268. Právě o tomto termínu píší i zahraniční portály, přestože datum ani místo nebylo prozatím oficiálně potvrzeno.

Ve svých prohlášeních a nejrůznějších rozhovorech si Covington dlouhodobě nebere s Usmanem žádné servítky, a tak bylo jasné, že k odvetě, kterou chce vidět celý svět, dříve či později dojde.

Sleduj všechny turnaje UFC exkluzivně na stanici Premier Sport od O2 TV

Kamaru Usman má přitom s odvetou čerstvou zkušenost. Na konci dubna 2021 totiž nekompromisně knockoutoval Jorge Masvidala ve 2. kole, a po vítězství na body si připsal výhru proti stejnému soupeři i před časovým limitem. Nutno dodat, že zatímco Usman vypadal v posledních zápasech opravdu skvěle, aktuální forma Covingtona je s velkým otazníkem. Motivaci má ale obrovskou.

Podobně jako jeho soupeř se totiž také on pyšní luxusním recordem 16 výher a pouze 2 porážky. Aktuální bilance jeho pravděpodobného příštího soupeře vykazuje neuvěřitelných 19 výher a jedinou porážku. Pro sledování UFC turnajů se nabízí skvělá varianta balíčku O2 TV Sport Pack za 199 Kč měsičně. Velkou výhodou je přítomnost českého komentáře i možnost zpětného přehrání až 7 dní.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Derrick Lewis - Zdroj Mwsportsart, Shutterstock.com

Všechno je jinak! Lewis jde o prozatímní titul, Ngannou se zlobí

Těžká divize UFC, které aktuálně kraluje Francis Ngannou, dostává nečekanou zápletku. Z původně avizovaného duelu Lewis - Ngannou sešlo. Do...

Strickland se představí v hlavním zápase už tuto sobotu

UFC Fight Night: Hall vs. Strickland - program a výsledky

Turnaj UFC Fight Night s hlavním zápasem ve střední váze mezi Hallem a Stricklandem se koná už tuto sobotu 31. července. Podívejte se na...

Conor McGregor si vážně poranil nohu

Definitivní sbohem? McGregor utrpěl vážné zranění a prohrál

Dustin Poirier i napodruhé porazil Conora McGregora. Bohužel pro celé MMA ale dopadla trilogie tím nejhorším možným způsobem.