Umístí se Jiří Procházka v TOP 10 v anketě Sportovec roku 2021?

Umístí se Jiří Procházka v české anketě Sportovec roku 2021 v elitní desítce? Sázková kancelář Fortuna vypsala zajímavý kurz.

Jiří Procházka v letošním roce přepsal dějiny českého MMA Foto: TZ Jiří Procházka/Radek Úlehla

Skončí Jiří Procházka v anketě Sportovec roku 2021 v elitní desítce?

Jiří Procházka se aktuálně připravuje na možnost naskočit jako náhradník do titulového souboje polotěžké váhy. Pokud se ovšem Jan Blachowicz a Glover Teixeira nečekaně nezraní, bude si muset český fighter na titulovou šanci počkat až příští rok. Klikněte zde a vsaďte si na umístění Jiřího Procházky v anketě Sportovec roku.

Fighter Jiří Procházka ovšem historii českého MMA už v tomto roce přepsal. Jako první Čech totiž nastoupil v hlavním zápase večera nejslavnější MMA organizace světa UFC. Jeho duel proti Dominicku Reyesovi nabídl fantastickou podívanou a výhra Procházky nenechala chladnými ani zahraniční média. Knockout loktem z otočky vynesl českého bojovníka k výhře v žebříčku nejlepšího ukončení, který vyhodnocuje americká televize ESPN.

TIP Jiří Procházka - Sportovec roku 2021 v TOP 10 sipka Vsadit u Fortuny v kurzu 1,80

Procházka se umístí v anketě nejlepší sportovec

Historický moment pro domácí bojové sporty, které se stále těší narůstající popularitě, by se proto mohl projevit i v anketě o nejlepšího sportovce v ČR za rok 2021. Sázková kancelář Fortuna vypsala sázku, že Jiří Procházka skončí v elitní desítce. Aktuální dvojka light heavyweight divize UFC k tomu má všechny předpoklady.

Speciální sázky na Jiřího Procházku naleznete na Fortuně v záložce MMA. Kromě umístění v novinářské anketě Sportovec roku jsou zde i sázkové příležitosti na Procházkův zisk titulu, zápas proti Janu Blachowiczovi, nebo výhru pěti zápasů v řadě do konce roku 2022.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka s trenéry Hovězákem a Karaivanovem, TZ Jiří Procházka, Radek Úlehla

Titul z pozice náhradníka? Procházku čeká vzrušující podzim

Český samuraj je oficiálním náhradníkem duelu Blachowicz - Teixeira. O titul polotěžké váhy UFC může teoreticky zabojovat už na konci...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...