Unikl jen o vlásek! Conor McGregor měl nehodu na kole - video

Slavný Conor McGregor se zase dostal do pořádného maléru. Tentokrát mu šlo dokonce o zdraví! Při jízdě na kole ho srazil nepozorný řidič. Jak vše dopadlo se dozvíte v článku.

Conor McGregor měl tentokrát štěstí v neštěstí Foto: Profimedia

McGregor má kolo na odpis. „Štěstí, že žiju,“ oddechl si Ir

Šok, sedřený zadek a poničené kolo. To je výsledek páteční projížďky Conora McGregora, kterého na relativně klidné a přehledné silnici porazil řidič osobního automobilu. Stačil kousek a nejslavnější MMA bojovník všech dob mohl dopadnout mnohem hůře. Vše se ale naštěstí obešlo bez vážného zranění a možná z celého incidentu nakonec vzešlo i nové přátelství.

Conor McGregor bezprostřední reakci pohotově natočil na svůj mobilní telefon. Z videa je patrné, že byl po nehodě v šoku a těžko lapal po dechu. Řidiče, který údajně celou dopravní nehodu způsobil, následně poprosil, aby ho i s jeho kolem dopravil domů.

V autě se následně oba dali do řeči. Řidič Nick údajně někdejšího dvojnásobného šampiona organizace UFC vůbec neviděl. McGregor ve videu opakovaně děkuje bohu, že tu může i nadále setrvat. Důležitou roli podle něj sehrály i jeho judistické a wrestlingové schopnosti, které mu zřejmě dopomohly nějakým způsobem utlumit tvrdý dopad na vozovku. Nešťastná srážka se pravděpodobně obejde bez dalšího policejního vyšetřování.

Se zákonodárci přesto bude mít Conor McGregor brzy co dočinění. Bývalý většinový vlastník ikonické whiskey Proper Twelve je totiž obviněný z napadení ženy na své luxusní jachtě. Kolotoč skandálů se tak evidentně navzdory zápasové pauze dál točí na plné obrátky.

Conorův návrat do klece je v tuto chvíli stále v nedohlednu, přestože trenér Kavanagh nedávno prohlásil, že se s jistotou vrátí už tento rok. 34letý zápasník je aktuálně po dvou porážkách s Dustinem Poirierem, přičemž ze druhého klání si odnesl ošklivou zlomeninu nohy. Tohle zranění je však již minulostí a The Notorious je už nějakou dobu v tréninku. Kdy přesně se ho ale dočkáme v kleci, ukáže až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor - Zdroj ČTK,DPA,HOCH ZWEI

Conor McGregor by rád odvetu s Mayweatherem. Chystá návrat

V souvislosti s Conorem McGregorem se prakticky každý den objeví nová informace o jeho osobě. Těch zápasových bylo ale v poslední době i...

Bojové sporty, UFC, box, Connor McGregor - Zdroj ČTK, PA, PA Wire

Milion dolarů za 7 vteřin v kleci? Pro McGregora žádný problém

Jsou statistiky, nad kterými zůstává rozum stát. Irský bouřlivák Conor McGregor se pochlubil vítězstvím v žebříčku nejvýdělečnějších...