Úvodní duel karty Oktagon 23 poběží živě i na YouTube

Organizace Oktagon MMA oznámila směrem k nadcházejícímu turnaji velkou novinku! První zápas na kartě bude možné nově sledovat v přímém přenosu na Facebooku a YouTube. Největší tuzemská značka chce tímto krokem ještě více dostat smíšené bojové umění do povědomí fanoušků.

Oktagon 21, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Historický moment - Free prelims: zápas turnaje Oktagon 23 poběží poprvé i na YouTube a Facebooku

Další krok kupředu. Skvělá zpráva pro fanoušky. A zejména pro ty nové. Oktagon se rozhodl uvolnit první zápas nabité karty turnaje Oktagon 23 k živému sledování na oficiálním Youtube kanále a Facebooku organizace. Ideální způsob, jak nasát první zkušenosti se sledováním tohoto sportovního fenoménu. Klikni ZDE a vsaď si na Oktagon 23 s BONUSEM 150 Kč za pohodlnou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pérová váha: Romana Pauluse prověří živou vodou pokropený Michal Konrád

A hned na úvod turnaje Oktagon 23 dojde na pořádně třaskavou bitvu mezi vítězem poslední série reality show Oktagon Výzva Romanem Paulusem a mnohými podceňovaným Michalem Konrádem. Souboj dravého mládí proti zápasovým zkušenostem. Nejen tento úvodní zápas, ale celá fight card slibuje parádní podívanou.

Roman Paulus po vítězství nad Tomášem Zajacem připnul šampionský pás za vítězství v show Oktagon Výzva, což je na česko-slovenské scéně hodně prestižní ocenění. Stejný skalp vybojovali v minulosti taková jména jako Gábor Boráros či Pirát Krištofič, takže o obrovském talentu a kvalitách 20 letého bojovníka není potřeba pochybovat.

Michal Konrád chytil po 3 porážkách v řadě druhý dech a v posledním zápase „uškrtil“ Slováka Igora Lukačoviče. Jestli něco Michala zdobí, tak je to právě nebezpečný boj na zemi, kde je pro své soupeře velkou hrozbou. Právě kurzová sázka na to, že zápas skončí vzdáním soupeře díky submisi, si rozhodně říká o pozornost.

  • Datum a čas zápasu: 24. 4. v 18:00

TIP: Zápas bude ukončen na submisi, v kurzu 2,50 sipka Vsadit a sledovat turnaj u Tipsportu

v zápase uvidíme ukončení na submisi

Zápas Paulus vs. Konrád samozřejmě vedle přímého přenosu poběží také v rámci oficiálního PPV přenosu i livestreamu Sázkové kanceláře Tipsport. Pakliže chceš sledovat všechny zápasy turnaje Oktagon 23 doporučujeme využít jednu ze zmíněných variant. Sobotní přímý přenos začíná na Youtube v sobotu od 17:15 studiem Round Zero. O den dříve na oficiálním kanálu Oktagonu můžeš sledovat i oficiální vážení bojovníků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Monster vs. Fusi informace, datum a program

Galavečer Oktagon 23 🧡 s hlavním zápasem Kníže vs. Fusi proběhne už 1.5. 2021 od 18:00. 🧨 Na skvěle obsazeném turnaji budou bojovat i...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Robert Bryczek bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Robert Bryczek - Kaik Brito kurzy a analýza

Očekávaný duel Bryczek vs. Brito proběhne na Oktagonu 23 už 1. května. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování přímého přenosu.