Clash: Jak vznikla divoká slovní přestřelka s pepřákem?

Ještě nezačal samotný turnaj a kolem Clash of the Stars už je zase pěkný humbuk. Proč Tadeáš Veselý nastříkal svému soupeři do očí pepřák a co mu za to hrozí?

CotS 4 Foto: YouTube/ClashoftheStars

B4THECLASH – v hlavní roli pepřák, Fayne a Tadeáš Veselý

Potížista Tadeáš Veselý zase pořádně přestřelil a postaral se o pořádný rozruch. V rámci čtvrtého turnaje Clash of the Stars se má influencer utkat s youtuberem Fayne. Tiskovky Clash of the Stars bývají velmi často vyhrocené, organizace a její turnaje jsou tím koneckonců známé, tentokrát ale účastníci zašli ještě o několik kroků dál.

Mezi soupeři se strhla tak divoká hádka, až celý spor vyeskaloval ve fyzické násilí. Ne však takové, které uvidí diváci 11. března v kleci.

Do tuhého začalo jít ve chvíli, kdy Miroslav „Fayne“ Loner chtěl darovat svému sokovi klaunský nos, což doprovodil komentářem: „Mám pro Tadeáše takovej dárek na jeho vystupování. Dej si to na frňáček, ty klaune.“

To Veselého pobouřilo natolik, že Fayneho už před turnajem profackoval a potom došlo na sprchu peprných nadávek. Když už se podařilo účastníky posadit na jejich místa a na moment se zdálo, že je hádka u konce, Fayne spustil novou vlnu nadávek a chtěl Veselému facku vrátit, načež Veselý vytáhl pepřový sprej a bez váhání ho použil.

I fanoušci Clash of the Stars tohle jednání odsoudili a během živého vysílání na Youtube pod videem lítaly komentáře, v nichž diváci kritizovali i nepohotovou reakci organizátorů.

Veselému za tento neuvážený čin hrozí přinejmenším pokuta a nepříjemné posezení s policií.

A co na to promotéři? V rozhovoru pro Extra.cz potvrdili, že i přes tento incident hodlají plánovaný zápas uskutečnit. „Zápas bude. Fayne nic s policií podle našich informací řešit neplánuje. Tadeáše jsme ihned bezprostředně po incidentu z Duplexu, odkud se celý přenos vysílal, vyhodili,“ vyjádřili se k situaci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Max Green a Matouš Kaluba si to opět rozdají v kleci. Tentokrát tam ale nebudou sami

Clash of the Stars 4: datum, zápasy, kurzy a online livestream

Turnaj Clash of the Stars Episode 4 ✨ je tu s další obrovskou dávkou bizáru a kontroverze. V článku najdete veškeré informace i aktuální...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Lela Ceterová Vémola se razantně zastala svého může

Lela se na tiskovce pustila do Kincla. „Je mi tě líto,“ opáčil šampion

Páteční tisková konference Oktagon Time v Ostravě nabídla pořádně výživné menu. Do ostrého trashtalku se pustila i přihlížející Lela...