V situaci okolo Karlose Vémoly přichází nečekaný zvrat

Nešťastná aféra Karlose Vémoly a jeho snoubenky Lely Ceterové hýbe nejen světem sportu. Kde leží pravda a jak se celá kauza aktuálně vyvíjí?

Karlos Vémola opět řeší v těchto dnech vážné rodinné starosti Foto: Karlos Vémola

Lela Ceterová je zpět ve Vémolandu. „Děti tu mají zázemí“, má jasno Karlos Vémola

Aktuální rodinná krize bojovníka Karlose Terminátora Vémoly se v posledních dnech mění prakticky z hodiny na hodinu. Hvězda tuzemského MMA zažívá pořádně perné chvíle, byť na vině tentokrát není jeho aktuální zdravotní stav.

Karlos Vémola nejprve přišel s vážným nařčením o nevěře své ženy s jeho kamarádem panem Vítem Kaiserem prostřednictvím videa na Instagramu. Jak jsme vás ale později informovali, rodina Kaiserova byla do celé situace nesprávně zavlečena, za což se zápasník několikrát omluvil. Na tom, že má Ceterová milence ale Vémola dál trvá. Podle jeho slov vše nyní nasvědčuje tomu, že v momentě, kdy začal něco tušit, změnila Ceterová odesílatele i adresáta zpráv právě na pana Kaisera.

Rozpor mezi Lelou Ceterovou a Karlosem Vémolou pokračuje i na „další frontě“. Jedním z hlavních a hojně diskutovaných témat v celém příběhu je údajné fyzické napadení slovenské playmate, které ale Terminátor opakovaně a důrazně odmítnul. Vymyšlená je podle populárního fightera i situace s odcizeným telefonem. Po opadnutí prvotních emocí se však nyní zda, že se situace začíná alespoň mírně uklidňovat.

Vzhledem k zajištění bezpečí a zázemí dětí Vémola několikrát zmínil, že se Ceterová může do Vémolandu vrátit. Jak dlouho zde zůstane, však není jasné, byť se nechala slyšet, že se pryč z Prahy v tuto chvíli nechystá.

sipka Tip pro vás: Berte vstupní bonus na sázení za jednoduchou online registraci

Celá situace je zbytečně nafouknutá, štve Karlose Vémolu

Ceterová si s policejním doprovodem přijela pro věci už během úterý, v tu chvíli byl ale Vémola u svého právníka. Pro server isport.cz se zápasník i k této situaci vrátil, neboť matka jeho dvou dětí nechala dům nezabezpečený, což vzhledem k chovu nebezpečných zvířat nemuselo dopadnout dobře.

Vztah Karlose Vémoly a Lely Ceterové má v tuto chvíli do rodinné pohody daleko. Přesto se zdá, že by válečná sekyra přeci jen mohla být nakonec zakopána.

Zdroj: isport.cz

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...