Vašek Sivák vysvětluje, co je za zrušením jeho zápasu

Badboy Vašek Sivák měl už příští sobotu čelit v Jekatěrinburgu dosud nejtěžšímu soupeři kariéry. K extrémně zajímavému srovnání ale nedojde. Záhada okolo zrušení zápasu je nyní objasněna.

Vašek Sivák je podle všeho aktuálně zraněný Foto: Instagram/badsivak

Sivák zrušil zápasu v Rusku, na vině je zdraví

Během pátku se vyrojilo velké množství spekulací ohledně zrušení zápasu Sivák vs. Nabati na RCC Fair Fight v Rusku. Konspirační teorie, ani spekulace o zmizení se nepotvrdily. Česká superstar bojových sportů nyní vše uvedla na pravou míru.

Václav Sivák měl být jednou z hlavních hvězd turnaje RCC Fair Fight 20. Souboje s neporaženým Nabatim se však pro tuto chvíli nedočkáme. Sivák řeší zdravotní komplikace a na doporučení svého lékaře do zápasu nenastoupí.

Komunikace a informování o aktuálním stavu nebyly ze strany Siváka ideální, což potvrdil promotér Martin Wodecki, který má na RCC úzké vazby. Vašek měl v těchto dnech předložit víza, což se ale nestalo a podle slov matchmakera český bijec dále nekomunikoval.

„Nikdy by mě nenapadlo rušit zápas, navíc tak vysněný. Víte moc dobře, že jsem nastoupil hned proti třem dravcům po sobě, proč bych tedy nenastoupil proti dalšímu, když jsem hlavní orel? Ještě dnes bych klidně odletěl, ale nemohu se zranit do mnohem větších zápasů, než je tento,“ zní vyjádření Vaška Siváka pro isport.cz.

„Až se mi vyléčí zranění, vletím do ringu nebo oktagonu s drivem, který jste zatím nikdy neviděli. Teď si odpočinu, a pak si pro všechno dojdu. Omlouvám se soupeři, tohle nebylo v plánu! Bál jsem se to říct týmu a uvažoval jsem i nad tím, jestli se třeba na lékařské doporučení nevykašlat, ale fakt je ten, že mě to bolí, takže nechci riskovat. Je mi to opravdu líto a zápas s Nabatim bych si určitě přál v budoucnu uskutečnit."

Slova o podlomeném zdraví potvrdil i Sivákův obvodní doktor, který talentovanému zápasníkovi doporučil za této situace nepodstupovat riziko vážnějších zdravotních komplikací. O co přesně se jedná se ale Vašek nepodělil. Stejně tak v tuto chvíli nevíme, jak dlouhou dobu bude pro zranění mimo hru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...