Vazy v koleni nevydržely. Hvězda Oktagonu hlásí vážné zranění

Smůla na zranění bohužel pokračuje i v novém roce. Tentokrát jsme přišli o oblíbeného domácího bojovníka, který navíc bude chybět velmi dlouhou dobu. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Miloše Petráška potkala velká smůla Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Miloš Petrášek se zranil a chybět bude několik měsíců

Měl se konečně dostat do většího zápasového tempa, místo toho ho čeká dlouha pauza. Miloš „Meloun“ Petrášek si bohužel na jednom z tréninků přetrh přední křížový váz v koleni. Zranění, které si většinou žádá minimálně půlroční léčení se mu přihodilo při sparingu s Patrikem Kinclem. Šampion střední váhy se pokusil o takedown a zničehonic bylo zle. I když, jak sám Meloun přiznává – koleno se ozývalo už předtím, takže podobné zranění zřejmě viselo ve vzduchu.

„Ve středu jsem šel sparing s Patrikem, on mě házel, bral mě přes nohu a prasklo mi v tom. Já jsem to koleno cítil už delší dobu, takže to nebyl pohyb, kterým by to prasknout mělo, za tohle Patrik nemůže. Prostě by to prasklo jindy, koleno bylo načatý, už mě nějaký čas bolelo.“, popsal Meloun situaci pro web kaocko.cz.

Říjnový zápas se Stephanem Pützem (porážka na body) tak byl na dlouhou dobu posledním. Melouna teď čeká dlouhý oddych, což je samozřejmě pro každého zápasníka extrémně nepříjemné. Znamená to, že se nepředstaví v únoru Mnichově, ale ani v dubnu v Liberci.

Odhad samotného Melouna nezní vůbec pozitivně. Svěřenec Andrého Reinderse se obává, že může jít až o 10měsíční zápasovou pauzu. Obecná poučka to jen potvrzuje, neboť přetržené vazy v koleni jsou jedním z nejkomplikovanějších zranění pro každého sportovce. Věřme, že doba rekonvalescence bude v případě Melouna co nejkratší a titulového aspiranta uvidíme co možná nejdříve zpátky v kleci.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...