Velká věc pro české MMA! Patrik Kincl se porve o titul v KSW

To, o čem se delší dobu spekulovalo, je nyní oficiálně potvrzeno. Patrik Kincl po výborných výkonech v polské KSW zabojuje o titul velterové váhy.

Patrik Kincl v dalším zápase zabojuje o titul KSW Foto: MMAsters League

Český zápasník Patrik Kincl má před sebou titulovou bitvu v KSW

Stačily dvě výhry, dvě nekopromisní ukončení před limitem a Patrik Kincl si u našich sousedů v Polsku zjednal řádný respekt. Zcela logicky se tak začalo nahlas mluvit o titulovém zápase. A ten byl dnes k velké radosti domácích fanoušků oficiálně potvrzen! Souboj se současným držitelem titulu Chorvatem Roberto Soldičem proběhne v září 2021. Přesné datum ještě nebylo definitivně potvrzeno, spekuluje se ale hned o první sobotě 4. 9.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nadcházející titulový zápas velterové váhy byl oficiálně oznámen u přiležitosti turnaje KSW 62. Právě na dalším číslovaném turnaji se česko-chorvatská válka uskuteční. Pikantní na celé skutečnosti je fakt, že se měli už oba borci v roce 2019 utkat. Patrik Kincl se ale na poslední chvíli zranil a z utkání tehdy sešlo.

Nyní bude čelit ve svém životním zápase Soldičovi v daleko důežitější pozici. Nutno předeslat, že "Robocop" bude pořádně těžký oříšek. Ve velterové divize je hodně dominantní a zdobí ho především extrémně tvrdé knockouty! Najde na něj český legionář vítězný recept?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl si připsal na KSW 61 druhé vítězství v Polsku

Patrik Kincl popisuje jeden z nejcennějších skalpů své kariéry

Turnaj KSW 61 je minulostí. Český zápasník Patrik Kincl se na něm postaral o další úspěch pro tuzemské MMA, když dokázal otočit průběh...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...