Vémola a nabídka z RedFace. Bude Karlos rozdávat facky?

Koncem dubna budeme svědky neobvyklých soubojů ve fackované. Během konference organizace RedFace zazněla i výzva směrem ke králi MMA Karlosu Vémolovi. Dojde k dalšímu bizarnímu zápasu? A kdo si troufá jít s Vémolou do budky o rozměrech 1x1 metru?

Karlos Vémola a jeho zvířecí lásky Foto: Karlos Vémola

Půjde Vémola do souboje v RedFace?

Karlos Vémola má očividně nevyřešené účty nejen ve světě MMA, ale i ve světě fackované. To se ukázalo ve chvíli, kdy během tiskové konference k prvnímu turnaji ve fackované organizace RedFace zazněla směrem ke Karlosovi výzva. Ta vzešla od jednoho z promotérů Patrika Pejchy.

A co že si pánové provedli? „Je to osobní a dluží mi něco... Já říkal, že nechci zatěžovat organizaci, že to dám ze svýho a že dám milion, když do toho pude, a nemusí mi vracet to, co mi dluží,“ prohlásil Patrik na konferenci.

Patrik Pejcha tvrdí, že ho Karlos Vémola podvedl a nedodal mu dokumenty ke zvířatům, které mu dluží. Všechno se prý řešilo soudně a Vémola by teď měl vyplatit Pejchovi odškodné (dle Pejchových slov jde o částku do 200 tisíc Kč), tomu se však Vémola z nějakého důvodu vehementně brání a prý se ohání tím, že Pejchovi dohodnul focení s rapperem Marpem, čímž by měl být zřejmě dle Vémoly dluh srovnán.

Pejcha tvrdí, že mu nejde o peníze, nýbrž o princip, protože se cítí podveden, údajně mu jde o spravedlnost.

Je šance, že by Karlos Vémola výzvu přijal? Původně byl ve hře „jen“ jeden milion korun, aktuálně je ale nabídka dvakrát tolik: „2 miliony korun pro Vémolu za 2minutový rande v pekle! Rozhodli jsme se vydat oficiální nabídku pro Karlose Terminátora Vémolu. Jedná se o zápas v našem ‚pekle‘ 1x1 m, které bylo představeno na naší tiskové konferenci dne 8. března promotérem Patrikem Pejchou... Tak co, Terminátore, vyřešíme naše spory jednou pro vždy?“ zaznělo v oficiálním prohlášení organizace. Zápas by se prý uskutečnil v O2 areně a šlo by o dvouminutový souboj v MMA rukavicích.

Karlos Vémola určil podmínky, za jakých se půjde bít do telefonní budky

Karlos Vémola po pár týdnech v rámci této kauzy prolomil mlčení a v rozhovoru s Ondřejem Němcem pro isport.cz uvedl, že nastoupí kdykoliv a kdekoliv pokud soupeř složí dannou částku 2 miliony korun pro účely charity.

"Nechci od nich ani korunu, ale vím o člověku, který by ty peníze uměl správně rozdělit tam, kde jsou potřeba. Nemusíme si to dávat v žádné pochybné organizaci, ať klidně za mnou přijdou do Monster Gymu, nebo Reinders Gymu. Kontakt na mě mají."

Karlos se v rozhovoru vyjádřil i k osobě promotéra Pejchy: "Jde o zhrzelého fanouška, který mi byl dříve docela blízko a chtěl ode mě vše, včetně spocených trenek s logem KTV. Já teď nesouhlasím s tím, co dělá (Red Face) a on se snaží zviditelnit na mém jméně tímto způsobem. To ale na mě neplatí...".

Zdá se tedy, že v tuto chvíli je na řadě Patrik Pejcha. Přijme tyto podmínky?

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý se velkých výzev nebojí

Zbláznil se? Gangster z Clashe se utká s vyhlášeným tvrďákem

Doba sociálních sítí a všemožných bizarních zápasů zároveň nahrává velkohubým prohlášením. V tomto případě by však nemuselo zůstat pouze u...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

David Dvořák má před sebou životní výzvu

Tak tohle je výzva! David Dvořák vyzve známého Američana

Chtěl ho, tak ho má mít. Český UFC zápasník David Dvořák měl v posledním období v hlavně jedno konkrétní jméno. A slavná organizace dává...