Vémola: Chci nastoupit na Štvanici a vyhrát zpátky titul

Karlos Vémola natočil pro čtenáře FightLive video, ve kterém rozebírá chystanou operaci a zároveň se i vyjadřuje k dalšímu zápasu. Bude dalším soupeřem Ragozin? To se dozvíte v článku.

Karlos Vémola chce být připraven na Štvanici Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola: Na operaci s ramenem už 24.dubna a pak chci zpátky titul

Karlos Vémola se v exkluzivním videu pro FightLive.cz podělil s fanoušky o dvě aktuálně velmi zajímavé informace. Tou první je datum operace pravého ramene českého Terminátora. "Konečně se mi podařilo dostat v Olomouci volnou postel, koronavirové období pomalu ale jistě upadá, doufám. Čtyřiadvacátého mě bude operovat znovu pan doktor Neoral, který mi už dříve skvěle opravil levé rameno," upřesnil Karlos.

sipka CELÉ VIDEO SLEDUJ NA NAŠEM FACEBOOKU

Po operaci se Vémola chce co nejdříve vrátit do tréninku, aby byl připraven do zápasu na už tradičním turnaji, který se koná na Štvanici. "Chci naskočit už na Štvanici a určitě chci, aby to byl titulový zápas. Je mi jedno, v jaké to bude váze, ale chci dostat zpátky šampionský pás, který mi sebrali," říká ve videu Terminátor.

Druhou diskutovanou aktualitou je samozřejmě souboj Vémola vs. Ragozin, podle Karlose ovšem tento duel v nejbližší době nejspíš neuvidíme. "Nemyslím, že mým příštím soupeřem bude Mikhail Ragozin. Rád bych s ním zápasil, vím, co by na něj platilo, ale řeší se to už několik let. Je to otázka peněz a čeští promotéři ho nejspíš nebudou schopní zaplatit, kór ještě v této době pandemie, kdy není jisté, jestli budou moci na turnaj diváci. A mně Rusové nebudou chtít zaplatit to, na co jsem zvyklý v Čechách," zmiňuje Vémola.

Jestli tento fight někdy uvidíme, zkrátka závisí na práci promotérů. Pro Karlose je ovšem teď hlavní zápas v Oktagonu na Štvanici. "Po operaci budu chtít nastoupit na Štvanici. S kýmkoliv koho přede mě Ondra s Palem postaví," uzavírá Vémola.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.