Vémola je po operaci. Neuvěříte, co mu doktoři vytáhli z ruky!

Po veselce nástup na operační sál. Karlos Vémola se jen několik hodin po svatbě podrobil v olomoucké nemocnici operaci lokte. Přímo z nemocničního lůžka poslal fanouškům vzkaz skrze FightLive.cz.

Karlos Vémola bude muset zase na nějakou dobu zvolnit Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola loket odrovnal o Iličovu hlavu. „Brzy budu zpět“, nepochybuje Terminátor

Problémy s oběma lokty provází Karlose Terminátoru Vémolu už delší dobu. Tentokrát ho tvrdé ground and pound v titulovém zápase s Aleksandarem Iličem stálo další operaci. Zranění by si však nemělo vyžádat dlouhou zápasovou stopku. Šampion polotěžké váhy plánuje vběhnout do Oktagonu v horizontu několika měsíců.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos Vémola se ihned po posledním zápase na turnaji Oktagon 34 podrobil vyšetření, které bohužel odhalilo závažnější poranění pravého lokte. A tak musel znovu pod kudlu.

„Bohužel jsem ten loket o jokerovu hlavu dorazil úplně. Doktor mi řekl, že se s tímto fungovat nedá. Věděl jsem, že je tam potřeba nějaké čištění, doufal jsem ale, že by to mohlo vydržet až do konce mé kariéry. Nakonec mi ale vytáhli při čištění doslova šutry. Pan Neoral mi říkal, že si většina lidí s tímto ani nevyčistí zuby. Jenže já jsem Terminátor a bolest je jenom pocit.“

Operace tedy proběhla úspěšně a podle slov samotného Terminátora se nejedná o nic závažného, co by ho mělo na delší čas vyřadit z provozu. Klíčová ale samozřejmě bude rekonvalescence a to, jak se bude loket hojit.

Před Karlosem Vémolou stojí celá řada sportovních výzev. Byť on sám by se rád už v říjnu představil na turnaji ve Frankfurtu, o něco pravděpodobnější se jeví odveta s Patrikem Kinclem o titul střední váhy na konci roku. Tedy pokud současný šampion střední divize obhájí svůj titul v září proti Alexi Lohorému.

Tím ale plány Terminátora nekončí. První Čech ve slavné UFC by si postupně rád došel pro tituly třech váhových kategorií. Vše se ale bude odvíjet od jeho zdraví, které v posledních letech přeci jen přidělává vrásky na čele promotérům organizace Oktagon i samotným fanouškům. Všichni si totiž přejeme vidět zápasit Karlose Vémolu ještě mnoho let.

Na celý vzkaz z nemocnice se podívejte tady:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola promluvil o svých nejbližších plánech

Obhajoba v polotěžké váze? Jsou jen dvě jména, pronesl Vémola

Karlos Terminátor Vémola se na turnaji Oktagon 34 stal novým šampionem polotěžké váhy organizace Oktagon. Jedno z témat na pozápasové...