Vémola porazil Marpa: Při vyhlášení fanoušci hlasitě bučeli

První boxerský turnaj organizace Oktagon nabídl některé velmi zajímavé a  kvalitní zápasy, které diváky zvedaly ze sedaček. Celý galavečer ovšem poznamenalo předčasné ukončení hlavní boxerské bitvy.

Karlos Vémola zvítězil Foto: Instagram/karlos_terminator_vemola

Vémola předvedl drtivý tlak: Rozhodčí zápas předčasně ukončil, diváci hromově bučeli

Hlavní zápas Oktagonu: Vémola vs. Marpo ovládl drtivým tlakem Karlos Vémola, který svého soupeře po celá čtyři kola neustále tlačil na provazy, kde ho zasypával údery. V závěru čtvrtého dějství rozhodčí nepochopitelně celý duel ukončil pro Marpovu údajnou neaktivitu. Karlos tak svou výhru musel slavit v bouřlivém bučení a pískotu.

Oba fighteři na následné tiskové konferenci ukončení zkritizovali. A s výrokem rozhodčího Jana Frány nesouhlasil ani promotér Oktagonu Ondřej Novotný.

Na rozhodčí si postěžoval i aktér hlavního předzápasu Samuel "Pirát" Krištofič, který se hodně zlobil za remízu s Milošem Petráškem. Bodový výsledek 40-37, 37-40 a 38-38 je už na první pohled podivný.

sipkaKompletní výsledky a online report najdete zde

Magard výhružky nesplnil: Sivák dominoval a v pohodě vyhrál

Bezesporu největší divácký aplaus si v téměř vyprodané O2 Aréně užil Václav Sivák. Proti Jonasi Magardovi nastupoval jako velký favorit. Tuto roli bezpochyb naplnil. Po celý zápas svého soupeře k ničemu nepustil a ničil ho tvrdými kombinacemi. Šampion Bantamweight organizace Oktagon Jonas Mågård sice ukázal značnou odolnost, ale nijak Siváka neohrozil. Výsledek tak byl jasný ještě před čtením verdiktu bodových rozhodčích.

Mazuch vypálil parádní KO a šokoval celou halu

Jedno z největších překvapeních večera předvedl Marek Mazuch, který knockoutoval Leandra "Apolla" Silvu ve druhém kole. To první bylo navíc zcela pod kontrolou brazilského bojovníka. Silva se Mazuchovi až vysmíval, což se mu nakonec stalo osudným. Mazuch totiž trefil parádní hák, po kterém se velký favorit poroučel k zemi.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se utká v boxu s Marpem

Oktagon Underground: Vémola vs. Marpo informace, datum a kurzy

Boxerská bitva 🥊 mezi Karlosem Vémolou a zpěvákem Marpem se uskuteční už 21. května v O2 Areně. ⭐ Podívejte se na kompletní informace,...