Vémola tipuje: Mach má životní formu, uvidíme totální dominanci

Karlos Vémola tipuje další výhru pro Muradova Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola tipuje zápas Muradova: Dominantní výkon a čtvrtá výhra v UFC

Karlos Terminátor Vémola vidí zápas Makhmuda Muradova jako jednoznačnou záležitost. Uzbecký fighter s českým srdcem má totiž podle Terminátora životní formu.

"Macha (Muradova) znám dlouho, trénuju s ním dlouho. Sice když jsem s ním teďka spároval, tak jsem měl zánět a urvanej triceps, ale i přes to v životě jsem s ním takovýhle peklo nezažil. Mach je v nejlepší formě, v jaké jsem ho kdy viděl. Vím i od kluků z Polska, že už nespáruje s jedním. Ale už na něj nastupovali jeden, dva, tři, čtyři frajeři, jeden po druhým. Mach v životě v takovýhle formě nebyl," říká ve videu pro FightLive Karlos Vémola.

Gerald Meerschaert je sice kvalitním fighterem, nicméně na Macha v jeho současné formě podle Karlose rozhodně stačit nebude.

"Jsem přesvědčenej o tom, že i tentokrát bude vítězná šatna. A nejenom že bude vítězná šatna, já si myslím, že v tomhle zápase bude naprostá dominance. Mach je rozvážnej fighter narozdíl ode mě, takže nikdy nikam nespěchá, myslím, že to bude kontrolovat. Nedokážu odhadnout, kdy ho ukončí, ale jsem přesvědčenej o tom, že to bude naprosto dominantní výkon, protože v takové formě jsem ho ještě nikdy neviděl."

Makhmud Muradov má aktuálně na kontě výhry v UFC proti Di Chiricovi, Smithovi i Sanchezovi. V noci ze soboty na neděli může do své sbírky přidat čtvrtý triumf.

"Po tomhle už bude mít čtvrtý vítězství v UFC, což je naprosto neskutečný a jsem přesvědčenej o tom, že pokud nepřijde nějaká výzva z TOP 5, tak minimálně bude zápasit s někým z TOP 10. A bude šplhat po tom žebříčku hodně hodně nahoru a směřovat pomalu ale jistě k titulu," zhodnocuje Karlos.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov je před dalším zápasem v UFC ve skvělé formě

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - datum a preview

Mach Muradov se chystá na svůj čtvrtý zápas v UFC. Tentokrát jeho formu prověří☝ americký BJJ specialista Gerald Meerschaert. Analýzu...

Makhmud Mach Muradov

Makhmud Mach Muradov - MMA zápasy, statistiky a životopis

Makhmud Mach Muradov je uzbecký MMA bojovník ✌, který má silné vazby na Českou republiku. Aktuálně působí v nejprestižnější organizaci...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...