Vémola vyměnil odpočinek za další výzvu! Letošní Štvanice se rýsuje vskutku parádně

Odpočívat se nebude. Karlos Terminátor Vémola si hodlá napravit reputaci dříve, než mnozí fanoušci čekali. Návrat Terminátora do klece dostal přesné obrysy.

Karlos Vémola vyhlíží další výzvu Foto: OKTAGON MMA

Karlos Vémola na Štvanici ani letos chybět nebude: „Nejhezčí turnaj roku jsem si nemohl nechat ujít“, hlásí

Další velká výzva na obzoru. Sotva utichla rivalita s Patrikem Kinclem, vyhlíží Karlos Vémola příštího soupeře. Místo bitvy je již známo. KTV bude zápasit na Štvanici v sobotu 29. července 2023. Právě pro oblíbený galavečer pod otevřeným nebem má Terminátor dlouhodobě slabost, a pokud to jen trochu jde, na tomto turnaji se specifickou atmosférou chce zápasit. Pokud zdraví vydrží, mělo by to vyjít i v tomto roce.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za registraci ZDE

Pro organizaci Oktagon jde o velmi dobrou zprávu. Karlos Vémola je totiž pro fanoušky stále obrovské lákadlo a záruka mimořádných dosahů celé značky v očích širší. Nic na tom nemění ani nedávná porážka od Patrika Kincla, která zanechala na duši KTV velké šrámy. Každého bude zajímat, zda se Vémola po nezdaru oklepe a naváže na předchozí sérii dominantních výher.

A právě proto se Terminátor rozhodl vrátit se do klece v nejkratším možném termínu. Na delší volno není čas, doslova. Úvahy o konci kariéry jsou totiž čím dál častější a česká MMA legenda je chce zažehnat novými výzvami a hlavně náročnými tréninky, na které je zvyklý. Jméno soupeře prozatím organizace neoznámila.

„Nejlepší cesta, jak se dostat přes “pád”, je najít si další motivaci, zvednout se, dřít a makat. No a nejhezčí turnaj roku na Štvanici jsem si nemohl nechat ujít. Na všechny se budu těšit! Ossss“, napsal Terminátor na svůj Instagram

V konečném výsledku je tak potvrzení Vémoly účasti na Štvanici ještě důležitější pro samotného veterána, než pro Oktagon. Celkově ale první teasery na Štvanici vypadají opravdu skvěle, neboť kromě Vémoly bude na Štvanici rozdávat radost i neporažený Losene Keita, či navrátivší Ivan Buchinger. V letošním roce se navíc na tomto místě uskuteční hned dva turnaje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola nabídl své vyjádření k zápasu

Karlos Vémola reaguje na drtivou porážku. V jednom už má definitivně jasno

Prší na něj kritika ze všech stran. Karlos Terminátor Vémola má ale spíše než s hejtry problémy sám se sebou. Prohra s Patrikem Kinclem na...

Dny Karlose Vémoly v kleci možná budou brzy sečteny

Karlos Vémola naznačil, kdy ukončí kariéru. „Těžké rozhodnutí“, přiznává

Všechno jednou končí. Platí to i o kariéře Karlose Terminátora Vémoly, který se na toto téma obyčejně nerad baví. Teď ale nastínil, kdy by...

Patrik Kincl porazil Karlose Vémolu

Vémola do toho šel po hlavě, a přesto tvrdě narazil! Kincl obhájil titul

Odveta Kincl vs. Vémola byla přesně tak napínavá, jak jsme čekali. I v obří O2 aréně nastalo pár chvílí napjatého ticha. Jak zápas roku...