VIDEO: Conor McGregor při natáčení vypěnil a napadl Chandlera

Slavný Conor McGregor zase jednou popustil uzdu svým emocím. Jeho výbuch tentokrát odnesl Michael Chandler. Co se přesně stalo? Podrobnosti najdete v článku.

Conor McGregor dal o sobě pořádně vědět Foto: Profimedia

McGregor razantně odstrčil Chandlera při natáčení show The Ultimate Fighter

Při natáčení show The Ultimate Fighter došlo na potyčku mezi McGregorem a Chandlerem. Oba trenéři si vjeli do vlasů při vzájemném pohledu do očí, přičemž agresorem byl právě legendární Ir, který svého souputníka enegicky odstrčil chycením za obličej a hrdlo. Kvůli tomuto incidentu dokonce muselo být natáčení v daný den ukončeno.

Michael Chandler skrze sociální síť Twitter poslal McGregorovi štiplavý vzkaz: "Sotva jsem to cítil". Vztahy mezi oběma bojovníky se nyní začínají hodně přiostřovat, i když si zprvu prokazovali vzájemný respekt.

"Chandler a Conor se k sobě chovali velmi uctivě a pak se začaly stupňovat některé věci, které uvidíte v seriálu. Nemají se teď rádi. V pátek padlo hodně sra*ek," řekl White o incidentu.

The Ultimate Fighter 31 se bude vysílat od 30. května a potrvá do 15. srpna. Zápas mezi oběma trenéry TUF 31 by se měl odehrát na konci letošního roku. Celou situaci ale hodně komplikuje zařazení McGregora do antidopingového programu USADA. Návrat po zranění nejslavnějšího MMA bojovníka všech dob netrpělivě vyhlíží celý svět. Dočkáme se ho?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

McGregor je zpátky ve hře! Kde ho uvidíme zápasit?

Chvíli to trvalo, ale přece se návratu Conora McGregora dočkáme – už podruhé ho budeme moci sledovat v The Ultimate Fighter. Podrobnosti se...

Conor McGregor - Zdroj ČTK,DPA,HOCH ZWEI

Conor McGregor by rád odvetu s Mayweatherem. Chystá návrat

V souvislosti s Conorem McGregorem se prakticky každý den objeví nová informace o jeho osobě. Těch zápasových bylo ale v poslední době i...

Conor McGregor měl tentokrát štěstí v neštěstí

Unikl jen o vlásek! Conor McGregor měl nehodu na kole - video

Slavný Conor McGregor se zase dostal do pořádného maléru. Tentokrát mu šlo dokonce o zdraví! Při jízdě na kole ho srazil nepozorný řidič....