[VIDEO] Karlos Vémola z nemocnice: Praskla mi uzlina v podpaží, zápas v prosinci nebude

Situace okolo zdravotního stavu Karlose Vémoly byla v posledních dnech zahalena tajemstvím. Redakce FightLive.cz již ale zná v tuto chvíli podrobnosti. A nejsou to vůbec dobré zprávy. Zároveň také padlo definitivní rozhodnutí ohledně prosincového zápasu s Patrikem Kinclem.

Karlos Vémola má velmi vážné zdravotní komplikace Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola popisuje aktuální zdravotní stav

Svět bojových sportů bohužel občas přináší i velmi nepřijemné zprávy. Jak už jsme vás před pár dny informovali, Karlos Terminátor Vémola musel v noci z úterý 29. 11. na středu 30. 11. vyhledat urgentní příjem FN Motol v Praze. Prvotní diagnóza byla akutní zánět v těle 38letého bojovníka. S odstupem několika dní se ale naplno ukazuje vážnost celé situace.

Tady jsou slova Karlose Terminátora Vémoly:

„V první řadě chci poděkovat doktorům z Motola, že se o mě starali a nadále starají. Zatím nedokážu přesně říct, co přesně se mnou je, stále probíhají testy. Jsem tu týden a ještě tu několik dalších týdnů pobudu. Nejsem ve stavu, abych mohl s jistotou říct, jak dlouho to bude trvat. Je ale více než jasné, že v prosinci nebudu moci zápasit.

V úterý v noci mě přivezli do nemocnice s obrovským zánětem v těle, kdy jsem měl v podpaží uzlinu, která mi praskla a vylila se mi do celé části těla a od té doby se v tom takhle vezu. Doktoři zkoumají přesnou příčinu. Já jsem nejspíš dostal ránu do nosu, protože prvně mi natekl nos a pak také do žeber, protože tam se zanítily ty uzliny a otok se rozjel. Bohužel se mi ale z toho otoku udělal trombóza v levé ruce. Úterní večer byl hodně kritickej, až mě to děsí.

Doktoři mi řekli, že jsem v úterý měl opravdu namále. Lidi se mě ptají, kdy budu zápasit, jak budu zápasit…. Abych vám pravdu řekl, ve středu jsem přemýšlel jenom nad tím, že můj kluk má první narozeniny, a že s ním chci být. To se naštěstí povedlo. To, kdy se vrátím je otázka dlouhého času. V první řadě je zdraví. Musím počkat, k jakým závěrům dojdou doktoři.

Moc mě to mrzí vůči fanouškům, Oktagonu i soupeři. Tak to v tom našem sportů bohužel někdy je. Já se teď musím soustředit, abych se pořádně vyléčil. Nemyslím si, že bych si to tentokrát přivodil sám nějakou hloupostí, nebo podceňováním. Je ale fakt, že mi pár dní nebylo dobře, ale i přes to jsem trénoval a makal.

Jenže to jsem přičítal nadměrné únavě z tréninků. Všechny časy a měření ukazovaly na to, že jsem v nejlepší životní formě. Jel jsem na krev, nemohl jsem ale vědět, že skončím s takovým velkým zánětem v těle, který přejde až do trombózy. Příčina se teprve musí zjistit, ještě čekáme na všechny výsledky. Potom vás budu dál informovat a všem vám děkuju za podporu."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Karlos Vémola v obklopení svých nejbližších

Vémola skončil v nemocnici. Jak vážné to je? Exkluzivní vyjádření

Zdravotní patálie Karlose Vémoly bohužel neberou konce. Česká MMA ikona musela uprostřed přípravy na titulový zápas s Patrikem Kinclem opět...