VIDEO: Když tank narazí do zdi jménem Joilton Lutterbach

Jeden z nejemotivnějších zápasů v krátké historii organizace RFA přinesl nečekaný výsledek. Podívejte se na celé utkání mezi Sebastianem Fapšem a Joiltonem Lutterbachem.

Joilton Lutterbach Foto: Profimedia

Fapšo vs. Lutterbach – záznam celého zápasu

Ten zápas slovenskému mladíkovi nevyšel. Sebastián Fapšo přezdívaný Tank si před měsícem plánoval na turnaji v Košicích dojít pro nejcennější skalp kariéry. Tvrdě ale narazil. Komplexního Brazilce Joiltona Lutterbacha neukončil před limitem a na body jednoznačně prohrál.

Okolo tohoto duelu pod organizací RFA bylo pořádně rušno už před samotným utkáním. Fapšo se totiž do mnohem zkušenějšího soupeře s MMA bilancí 36 výher, 10 porážek a 1 NC ostře pustil už na staredownu. Veterán mnoha světových organizací, Joilton Lutterbach, však zůstal ledově klidný.

A to se mu vyplatilo. Soustředěný výkon v zápase na 3 kola po 3 minutách pod pravidlami Real Fight mu vynesly zasloužené vítězství. Nebál se přitom pouštět do pěstní přestřelky, ve kterých právě on přesněji trefoval. Zejména ale dokázal senzačně eliminovat všechny hlavní zbraně sebevědomého protivníka. Zkušenosti se tady naplno projevily.

Sebastian Fapšo zaknihoval hořkou porážku, se kterou nikdo, a hlavně on sám, vůbec nepočítal. Dlouhodobě se totiž netají vysokými ambicemi. I proto by mu mohla tato lekce v konečném důsledku pomoci být ještě lepším bojovníkem. O jeho talentu totiž není pochyb. Na celý zápas se můžete podívat v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaj RFA 6 nabídne už tuto sobotu skvělé zápasy

RFA 6: Humburger vs. Ďatelinka kurzy, analýza a livestream

Už tuto sobotu se ve slovenské Prievidzi koná turnaj RFA 6✔️. Všechny důležité informace, i sázkovou inspiraci a návod na livestream,...