VIDEO: Takhle Brito v Ostravě zničil Kozmu - celý zápas

Hlavní zápas turnaje Oktagon 37 přinesl velmi překvapivý průběh. A taky hodně krve. Podívejte se na to, co všechno David Kozma v zápase vydržel.

Kaik Brito neměl s Davidem Kozmou žádné slitování Foto: OKTAGON MMA

Záznam Kozma vs. Brito (Oktagon 37, Ostrava)

Byl to zápas, na který se bude dlouho vzpomínat. Do té doby nejdéle kralující šampion Oktagonu tvrdě padl. Navíc na domácí půdě v Ostravě. Brazilský bojovník Kaik Brito předvedl výkon, jako z jiné planety a hned od úvodních vteřin vysílal svoje údery s chirurgickou přesností.

"Myslel jsem, že ty údery uvidím a stihnu se jim vyhnout. Byl ale hrozně rychlý, mnohem rychlejší, než jsem očekával. Teď bych udělal všechno jinak. Rozhodně bych se s ním nepouštěl hned v prvním kole do pěstní přestřelky. Zápasil jsem ale doma, před úžasnými fanoušky a nechtěl jsem jim předvést nudný výkon a zápas. Bohužel mě to ale stálo pás šampiona a cítím velkou hořkost," glosoval zápas hned po zápase i s odstupem David Kozma

Jeho neuvěřitelná odolnost a schopnost vstávat po tvrdých knockdownech zůstane v paměti fanoušků ještě dlouho. Výrazy, reakce i povzbudivé zprávy hovoří za vše. David Kozma si navzdory porážce už po několikáté získal srdce všech přítomných diváků v hale i u PPV přenosu. A to je možná víc, než samotný pás šampiona.

Kozma vs. Brito video celého zápasu na turnaji Oktagon 37

Organizace Oktagon tradičně uveřejnila všechny zápasy ostravského turnaje na svém oficiálním YouTube kanále. Nyní si tak můžete vychutnat tuto epickou bitvu ze záznamu zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA rozhodčí Jan Voborník

Jan Voborník: Byl to pro mě jeden z nejtěžších zápasů kariéry

Podařilo se nám získat exkluzivní reakci Jana Voborníka, který rozhodcoval krvavou bitvu Kozma vs. Brito. Jak viděl zápas jeho očima se...

Highkick Kaika Brita

Rozhodčí Voborník na pranýři, názor nabídl i Patrik Kincl

Sobotní turnaj Oktagon 37 opět vzbudil velké emoce. Obrovsky diskutovaným tématem se stal výkon rozhodčího Jana Voborníka v hlavním zápase...