VIDEO: Tohle Messi neměl dělat. Canelo Álvarez pořádně vypěnil

Fenomenální boxer Canelo Alvaréz se na sociálních sítích nebývale rozvášnil. Hrdého Mexičana dopálily neuctivé záběry vítězné oslavy z kabiny argentinského národního týmu během probíhajícího MS ve fotbale. Čím se jeden z nejlepších hráčů všech dob konkrétně provinil?

Canelo Álvarez spílá Lionelovi Mesiimu Foto: Profimedia

Boxer Canelo Álvarez posílá drsný vzkaz fotbalistovi Messimu

Argentinský míčový kouzelník Lionel Messi má podle všeho velký problém. Svět obletěly záběry z oslav po vítězném utkání s Mexikem na fotbalovém šampionátu v Katatu. Slavný fotbalista šlapal, a v jednom momentu odkopl mexický dres, který se ledabyle povaloval na podlaze. A tento zdánlivě nevinný akt nezůstal bez odezvy.

Neuctivé zacházení s mexickým dresem ze strany Messiho pořádně naštvalo jednoho z nejlepších boxerů současnosti, Canela Álvareze. Ten kapitánovi a modle argentinské reprezentace vzkázal, ať se modlí k bohu, aby si ho nenašel. O celém sporu informovala nejrůznější světová média. Celý incident tak vyeskaloval více, než sám Canelo předpokládal. Jeho ohrazení a vzkaz pro Messiho totiž narazil na kritiku dokonce u některých mexických příznivců. Ti mu vyčítají, že to s reakcí přehnal.

Pravdou je, že Mexiko je velmi hrdý národ a podobné vlastenectví mají místní zkrátka v krvi. Canelo nepochybně reagoval i v návalu emocí. Jeho Mexiko totiž prohrálo s Argentinou ve skupině Mistrovství světa 2:0, čímž si výrazně zkomplikovalo postup do osmifinále.

sipka Tip pro vás: Zapojte se do fotbalové tipovačky zdarma ZDE

Canelo Alvarez každopádně o sobě dal v době léčení zoperované ruky pořádně vědět. Stále však výrazně převažují jeho sportovní výkony. 32letý rodák z Guadalajary je považován za jednoho z nejlepších boxerů všech dob s bilancí 58 výher, 2 porážek a 2 remíz. V současnosti drží tituly čtyř váhových divizí. Na jeho silném odkazu nic nemění ani nedávná, šokující porážka s Dmitrii Bivolem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.