VIDEO: Tohle nebyl Grznárův den, doma tvrdě padl a zranil se

Na poslední zápas nebude Filip Grznár rozhodně vzpomínat v dobrém. Na turnaji IAF 5 si obnovil staré zranění a hlavně utrpěl hořkou porážku. Co vzkázal fanouškům?

Filip Grznár tentorkát v MMA zápase tvrdě prohrál Foto: Profimedia

Filip Grznár prohra a zranění. Co bude dál? Za týden má zápasit znovu

Kontroverzní bijec Filip Grznár inkasoval nesmírně tvrdé TKO. Debutující Frederico Komuenha byl v hlavním zápase turnaje I Am Fighter 5 nad jeho síly, přestože v prvním kole Grznár dlouho na zemi držel dominantní pozici. Nestačilo to. Už v první pětiminutovce totiž plzeňskému patriotovi po několikáté v kariéře praskla rohovka pravého oka a Komuenha toho v zápase dokonale využil.

„Do druhého kola jsem pravděpodobně neměl nastupovat. Bohužel se mi ozvalo staré zranění, praskla mi rohovka. Je to příšerná bolest a hodně nepříjemné. Je to jako by vám do oka někdo nasypal písek. Omlouvám se všem, kdo na mě měli vsazeno, a kdo mi věřili. Myslím, že za tři dny bych měl být v pohodě a na dalším zápase to bude lepší“, vzkázal Grznár

Filip Grznár tak na svém Instagramu vyslal jasný signál, že o svůj zápas na Clash Of The Stars 2 nechce přijít. Akce se koná už v sobotu 25. června. Soupeřem Grznára by měl být Youtuber Josef Joe Adam, alias Dynamic. Vše se ale bude samozřejmě odvíjet od toho, jak rychle se dá bývalý kulturista zdravotně do pořádku. Nutno totiž dodat, že i samotné TKO bylo z kategorie hodně tvrdých. Posuďte sami.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.