Viktor Pešta: Proti Nosigliovi je důležité pohlídat si start

Viktor Pešta má před sebou další zápas ve váze do 93 kilogramů. Před soubojem s Riccardem Nosigliou zodpověděl pro FightLive několik otázek.

Viktor Pešta odpovídá na otázky FightLive Foto: FightLive

Viktor Pešta: Je důležité pohlídat si start. K jedné možnosti ukončení se neupínám

Viktor Pešta se na Oktagonu 24 (29.5.) utká s Riccardem Nosigliou, který se nikdy v kariéře nedostal do 2. kola. Český fighter nastoupí v roli velkého favorita a těsně před turnajem odpovídal na otázky FightLive:

FightLive: Tvůj soupeř Riccardo Nosiglia nikdy nebyl ve 2. kole, co ty na to?

Viktor Pešta: Je to nezvyklý, ale zároveň nějaká úplná rarita to taky není. Samozřejmě to hodně vypovídá o jeho stylu, že prostě tam jde a nastoupí hrr. Ať už vyhraje, nebo prohraje, tak do toho dá všechno na začátku. Je důležitý o tom vědět a ten start si pohlídat, jinak to není něco, co by mě rozrušovalo.

FightLive: Bude zápas probíhat v postoji, nebo na zemi?

Viktor Pešta: Nejsem si úplně jistej, sám jsem na to zvědavej, protože on většinou jde po tom takedownu, ale tím že já jsem zemař, tak možná nebude chtít a řekne si, že to se mnou radši zkusí v postoji. Takže sám nevím, jsem připraven na obě varianty a uvidíme s čím přijde.

FightLive: Jaké ukončení si visualizuješ?

Viktor Pešta: Snažím se v hlavě neupínat k jednomu ukončení, protože potom se v zápase člověku nabídnou jiné možnosti, a kvůli tomu, že si v hlavě vizualizoval nějaký postup, tak pak přehlídne něco jinýho. Takže je mi to jedno, ale pravděpodobně bych to viděl na RNC, to je taková moje klasika.

FightLive: Kam tě výhra může posunout?

Viktor Pešta: Tohle zatím vůbec neřeším, soustředím se na tenhle zápas, to je vždycky nejdůležitější. Až bude po zápase, tak budu řešit, co dál.

Sledujte naše sociální sítě:

Na celé video se můžete podívat zde:

Vsaďte si a sledujte Oktagon 24 - zaregistrujte se u Tipsportu a získejte 500 Kč

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma bude  obhajovat titul na Oktagonu 24 proti Leandru Silvovi

Oktagon 24: Kozma vs. Apollo: informace, program a datum

Turnaj Oktagon 24 ▶️ s titulovým zápasem Kozma vs. Apollo proběhne už 29. května. ❤️ Podívejte se na kompletní informace, fight card a...

Viktor Pešta jednoznačně porazil Itala Nosigliu

Viktor Pešta - životopis a zápasy MMA bojovníka

Viktor Pešta je druhým Čechem✌, kterému kdy UFC nabídla smlouvu. ✨ Po přechodu z těžké váhy vybojoval titul polotěžké divize organizace...

Viktor Pešta se řadí k nejlepším českým zápasníkům

Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia analýza a tip

Na turnaji Oktagon 24 se do zápasového kolotoče vrací veterán UFC Viktor Pešta. Jeho aktuální formu prověří italský bojovník Riccardo...