Vlasto Čepo nakonec míří do Mnichova. Prověří ho kubánská legenda

Události posledních dnů a hodin zamíchali s plány organizace Oktagon. Slovenský ranař Vlasto Čepo přijal nabídku zápasit už za dva dny v Mnichově na turnaji Oktagon 39. El Chapo tentokrát změří síly se zvučným jménem světových rozměrů.

Vlasto Čepo bude bojovat na turnaji Oktagon 39 v Mnichově Foto: OKTAGON MMA

Vlasto Čepo jde do akce už na turnaji Oktagon 39 v Mnichově. Postaví se mu Hector Lombard

Tenhle borec nikdy žádnou výzvu neodmítne. Vlasto Čepo už po několikáté prokázal velkou kuráž a srdce bojovníka, když bere zápas 2 dny před turnajem Oktagon 39. Na galavečeru v Mnichově se v boxu utká s Hectorem Lombardem, který je napříč bojovými sporty považován za obrovskou legendu. Připíše si Čepo skalp tohoto velikána?

Box - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Čepo vs. Lombard se uskuteční v boxu ve váze do 93 kilogramů (10oz rukavice). Poté, co Čepovi odpadl soupeř Matěj Peňáz pro turnaj v Bratislavě, přišla velmi rychle zajímavá nabídka, kterou zástupce Spartakus gymu, jak je jeho dobrým zvykem, okamžitě přijal.

Hector Lombard je i v 45 letech stále aktivní a v posledním období sbíral úspěchy především v bare knuckle, kde zvítězil ve 3 ze 4 utkání. I to potvrzuje o jak velkého tvrďáka se jedná. Lombard je historicky prvním šampionem střední váhy organizace Bellator a jeho počátky aktivní MMA kariéry sahají až do roku 2004.

Slávu si vydobyl také v UFC, kde působil v letech 2012-2022. Vzhledem k tomu, že se jedná o rodáka z Kuby, je mu klasický box samozřejmě velmi blízký. Tato disciplína je ale doménou i Vlasta Čepa, jehož dělové KO údery jsou na domácí scéně pověstné. Nyní má na dosah opravdu velmi cenný skalp, přestože zápas bere doslova na poslední chvíli.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...