Vondráček si to chtěl rozdat s Vémolou, ten pohotově zareagoval

Velké jméno domácí bojové scény dostalo chuť na pěstní výměnu s Karlosem Terminátorem Vémolou. Zasahovat dokonce musel trenér a vyzyvatele vykázat. Terminátorova reakce však na sebe nenechala dlouho čekat. O co šlo?

Karlos Vémola Foto: Karlos Vémola

Nenapravitelný Vondráček pořvával na Vémolu a chtěl se rvát

Někdejší kickboxerská legenda Petr Vondráček přitahuje problémy jako magnet. Tentokrát si vzal na mušku Karlose Vémolu, na kterého v Lanna Gymu sprostě pořvával a vyzýval ho k boji. Nepatřičně se chovajícího Vondráčka musel z gymu vykázat až BJJ trenér Yakuza.

Karlos Vémola absolvoval jeden ze svých BJJ tréninků, když za ním do pražského Lanna Gymu dorazila nečekaná návštěva. Kontroverzní Petr Vondráček se bohužel již po několikáté nepředvedl v dobrém světle. Terminátor poslal agresorovi skrze Instagram jasný vzkaz:

„Dneska jsem byl trénovat v Lanna Gymu a dorazil tam zase ožralej, nebo jinak omámenej Petr Vondráček a začal tam dělat bordel a pokřikovat, že se se mnou chce prát. Potom ho musel Yakuza vyhodit z gymu.

Péťo já jsem s tebou nikdy žádné problémy neměl. Než někde uděláš nějakou ostudu, tak ani nevím, že existuješ. Ty poslední dobou máš ale problémy se všemi lidmi kolem sebe. Přestaň se chovat jako k*unda, ty doby kdy si měl trochu koule už jsou dávno pryč. Bohužel jsi už důchodce, takže by nám zápas žádnej promotér nedal, i když vím, že by sis to moc přál.

Jestli máš se mnou nějakej problém, tak za mnou doraž do Reiders Gymu, nebo do Monster Gymu, tam si můžeme zaspárovat a vyříkat si to normálně bez pokřikování a nadávání jako chlapi. Jestli si vezmeš rukavice nechám na tobě. Přestaň na mě pořvávat na ulici a v gymech,“ vyzval Vémola Vondráčka rázně.

Petr Vondráček sice po zápase s Petrem Karešem pověsil rukavice na hřebík, zřejmě se mu ale zachtělo dalšího zápasu. A nebo jen opět neovládl svoje chování, což se mu v minulosti bohužel nejednou přihodilo. Uvidíme, zda na Vémolův vzkaz nějakým způsobem zareaguje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný prozradil, kdo je pro něj bojovník roku

Promotér Ondřej Novotný v posledním vydání podcastu MMA letem světem rozebíral aktuální žhavá témata i fight card prvního Oktagon turnaje v...

Miroslav Brož

Brož hlásí návrat do Oktagonu a slibuje adrenalin a přestřelky

Inkvizitor Miroslav Brož podepsal smlouvu s Oktagonem, z něhož před rokem odešel do poměrně nové RFA. Teď nadšeně hlásí návrat a slibuje...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...