Vondráček zdemoloval Kareše, pak se v ringu strhla obří mela

Postojářský turnaj Heroes Gate 26 nabídl kromě skvělých zápasů i obrovské emoce. Nevídané situace nastaly v rámci dvou hlavních zápasů večera. Co se stalo?

Petr Vondráček v posledním zápase kariéry porazil Petra Kareše na body Foto: Facebook/Heroes Gate

Vondráček s Karešem předvedli fantastický zápas. Po zápase se do sebe pustily oba rohy

Galavečer Heroes Gate 26 nabídl pořádně vyostřené momenty i skvělé výkony zápasníků. V hlavním zápase Heroes Gate 26 došlo na dlouho očekávanou bitvu Petra Kareše s legendárním Petrem Vondráčkem. Z pohledu organizátorů vysoce rizikový duel nakonec pokračoval i po závěrečném gongu. Ale pojďme postupně.

Petr Vondráček nastoupil do zápasu daleko lépe fyzicky připravený a od úvodních vteřin jasně diktoval tempo utkání. Jeho kombinace několika lowkicků v řadě i vysoké kopy na hlavu v kombinaci s tvrdými spodky určovaly ráz a průběh všech tří kol.

Souboj nabídl od začátku doslova brutální tempo, což se v závěrečném tříminutovce na obou bojovnících videtelně podepsalo. Petr Vondráček dokonce musel být pro neschopnost vstát počítán, jenže v průběhu utkání sám poslal Kareše dvakrát do počítání a zápasu jasně dominoval. Když k předčasnému ukončení nepomohl ani přesně mířený highkick na hlavu Kareše dospěl zápas do bodového rozhodnutí, kde se z jednoznačného vítězství v poměru 3:0 na body mohl radovat Petr Vondráček.

Závěrečné vteřiny zápasu ovšem přinesly obrovské emoce. Z obou stran totiž přišlo několik úderů po závěrečném gongu navíc, což vyprovokovalo oba rohy, a tak se trenéři Kareše i Vondráčka vrhli do ringu s cílem si vše vyříkat pomocí pěstí. K tomu nakonec jako zázrakem nedošlo a celá situace se postupně, za přítomnosti organizátora a známého rozhodčího Pavla Touše, uklidnila. V jednu chvíli to však vypadalo na pořádnou rvačku.

Mezi Karešem a Vondráčkem po závěrečném vyhlášení dokonce došlo k usmíření, což se tolik nečekalo. Vondráček zároveň potvrdil, že šlo o poslední zápas jeho bohaté kariéry.

Sivák splnil roli favorita, po zápase rázně odmítl výzvu Kelvina Soquessy

V hlavním předzápase celého večera se utkal Vašek Sivák s narychlo povolaným Vladimírem Lengálem. Neporažený fenomén Sivák byl v tomto souboji rychlejší a přesnější, díky čemuž si došel pro vítězství 3:0 na body. Před Lengálem je ovšem potřeba smeknout, protože vzal zápas na poslední chvíli a v samotném utkání byl více než obstojným soupeřem.

I tento duel ale doprovodila velmi vyhrocená situace. Po skončení zápasu totiž do ringu přišel talentovaný český boxer Kelvin Soquessa s výzvou pro Vaška Siváka. Ten však tom nechtěl vůbec debatovat a vzduchem dokonce létaly pěsti i ostrá slova.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...