Oktagon 43: Vsaďte si na turnaj roku u Betana s bonusem 500 Kč

Betano přichází s výhodnou akcí pro všechny nové hráče: Sázka zdarma 500 Kč na zápas Kincl vs. Vémola. Abyste mohli akce využít, stačí vám k tomu jednoduchý promokód.

Vsaďte si na Oktagon u Betana Foto: Betano

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola - 500 Kč na sázku zdarma

Už tuto sobotu se koná jeden z největších MMA turnajů roku Oktagon 43. Akce přináší čtvrtfinále velké milionové pyramidy a o to bude napínavější. Hlavním zápasem je však odveta Kincl vs. Vémola a Betano přichází s akcí, která zlepší zážitek všem novým sázejícím: 500 Kč právě na hlavní zápas večera. Klikněte zde a vsaďte si u Betana s bonusem zdarma.

Betano samozřejmě vypsalo kurzy i na další zápasy večera, takže nemusíte nutně zůstat u toho hlavního. Kurzy jsou vypsané nejen na vítěze, ale také na to, v jaké kole zápas skončí nebo kdo a jak ho ukončí. Také Můžete buď tipnout vítěze duelu předem, nebo sázet přímo během zápasu.

Jak získat sázku 500 Kč zdarma na duel Vémola vs. Kincl?

K tomu abyste této jedinečné nabídky využili, vám postačí jen rychlá a jednoduchá registrace, která zahrnuje jen pár kroků:

  • Klikněte zde a zaregistrujte se
  • Vyplňte jednoduchý formulář
  • Zkontrolujte předvyplněný promokód - musí být MMA500
  • Dokončete registraci a vsaďte si na zápas Vémola vs. Kincl

Podmínky promoakce Sázka zdarma 500 Kč na zápas Vémola vs. Kincl a další bonusy

Pro získání výhod promoakce sázkové kanceláře Betano sázka zdarma 500 Kč je potřeba splnit pár podmínek.

  • Promokód lze využít jen na konkrétní zápas Vémola vs. Kincl
  • minimální kurz pro využití sázky je 1,65
  • není potřeba provádět žádný vklad

A to nejsou ani zdaleka jediné výhody, které na Betanu získáte při registraci. Můžete také například využít bonusu za první vklad do výše až 3000 Kč.

    Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

    Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

    BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

    Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

    KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.