Všechno je jinak! Lewis jde o prozatímní titul, Ngannou se zlobí

Těžká divize UFC, které aktuálně kraluje Francis Ngannou, dostává nečekanou zápletku. Z původně avizovaného duelu Lewis - Ngannou sešlo. Do hry vstupuje neporažený Ciryl Gane.

Derrick Lewis - Zdroj Mwsportsart, Shutterstock.com Foto: Mwsportsart/Shutterstock.com

Zápas Ngannou vs. Lewis je v nedohlednu. O titul prozatímního šampiona zabojuje Ciryl Gane

Překvapení. Přesně takové reakce chodí ze světa poté, co na veřejnost prosákla informace o chystané bitvě Lewis vs. Gane. A zápas o titul prozatímního šampiona těžké váhy UFC má už oficální datum. Je jím 7. srpen 2021. Tento tah se ale vůbec nelíbí současnému králi těžké divize Francisi Ngannou, který se spolu se svým týmem opřel do vedení nejlepší světové organizace.

Tak dlouho vybíral obávaný Predátor termín první titulové obhajoby s Derrickem Lewisem, až o ni přišel. Prozatím. Vítěz duelu Lewis - Gane se totiž s držitelem šampionského pásu utká v plnohodnotném souboji o titul. Dřive, než na podzim to ovšem nebude. Nejen z tábora současného držitele titulu se snaší po tomto kroku ostrá kritika. Dana White ji ovšem rázně odmítl s tím, že se na nikoho čekat nebude.

„Je to pro nás obrovský šok. Francis vybojoval pás teprve před 3 měsíci a už tu máme zápas o prozatímního šampiona? Musíme to probrat s vedením UFC, nicméně my budeme, tak jako vždy, připraveni na vše“ glosoval nepříjemnou zprávu manažer Francise Ngannou Marquel Martin

Nejspokojenější s tímto match makingem je nepochybně francouzský bojovník Ciryl Gane. Ten svoji nedávnou výhrou nad Rusem Volkovem natáhl sérii neporazitelnosti na 9 zápasů. V profi recordu přitom nemá zapsanou ani jednu porážku, což obecně v MMA komunitě budí respekt.

K tomu pokusit se získat titul těžké váhy ale potřebuje nejdříve porazit Lewise, který je rovněž na vítězné vlně. Houževnatý těžkotonážník je v organizaci UFC dlouhodobě podceňovaným zápasníkem. I tentokrát zlí jazykové předesílali, že Ngannou bude jednoznačně nad jeho síly. Uvidíme, jak se nakonec zamotaná situace v těžké divizi vyvine.

UFC Gane vs. Lewis - Jak sledovat? Přímý přenos na Premier Sport

Zápas o prozatimního šampiona mezi Derreckem Lewisem a Cirylem Ganem bude možné sledovat prostřednictvím sportovního balíčku O2 TV, který pořídíte za 199 Kč na měsíc. Přímý přenos bude totiž vysílat televize Premier Sport. Chybět nebude jako obvykle ani český a slovenský komentář.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Třetí bitva Poirier vs. McGregor definitivně rozhodne

UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 informace a datum

UFC 264 ⚡ s hlavním zápasem McGregor vs. Poirier 3 se koná už 10. července 2021. ❤️ Podívejte se na kompletní informace a návod ke...

Adesanya obhájil titul proti Vettorimu

Italský zázrak se nekoná, Israel Adesanya titul obhájil

Galavečer UFC 263 nabídl rekordní porci zápasů s bodovým rozuzlením. A také nového šampiona! Brandon Moreno v rámci titulového duelu muší...

Nate Diaz na vážení UFC - Zdroj ČTK, AP, L.E. Baskow

Nate Diaz má dalšího následovníka. Jde o známé jméno!

Kontroverzní americký fighter Nate Diaz se těší po celém světě obrovské popularitě. Jeho vítězné gesto si tentokrát vybral na probíhajícím...