Vyslyšeno, potvrzeno! Zápas století dostane epické pokračování

Organizace Oktagon ohlásila obrovskou bombu! Zápas století dvou legend domácí scény bude mít pokračování. Kdy a kde se odveta uskuteční? Více v článku.

MMA, Oktagon, Karlos Vémola, Atilla Végh - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: Profimedia/Krumphanzl Michal

Odveta mezi Vémolou a Véghem je oficiálně potvrzena

Konec dlouhých spekulací a slovních přestřelek. Oktagon v neděli v 18:00 oznámil, že odveta Zápasu století mezi Attilou a Karlosem bude! Obě legendy se dohodly na finančních podmínkách a největší domácí MMA organizace dává odvetě definitivně zelenou. Jak je to s termínem?

V posledních dnech byly z úst obou rivalů slyšet čím dál větší náznaky toho, že se vytoužená odveta skutečně stane realitou. Attila Végh například před pár dny prohlásil, že z jeho pohledu je odveta hotovou záležitostí.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Karlos Vémola svého času o tento duel extrémně stál, v posledních měsících, i vinou zranění, však nebylo toto žhavé téma tak úplně na pořadu dne. Terminátor má v tuto chvíli oznámené hned tři MMA zápasy. Na úvod vyzve 15. dubna v Liberci Al Matavaa.

Na turnaji Oktagon 43 v O2 Aréně pak 20. května změří podruhé v kariéře síly s Patrikem Kinclem a v několikrát odloženém utkání půjde o titul střední váhy. Tím harmonogram Karlose Vémoly ale nekončí, nyní je totiž jasné, že ho pravděpodobně ve druhé polovině roku (prosinec) čeká bitva s Attilou Véghem. Termín ani místo zatím oficiálně oznámeny nebyly.

  • Attila Végh knockoutoval Karlose Vémolu v prvním zápase po 2 minutách a 7 vteřinách

Slovenská legenda Attila Végh se v poslední době věnovala zejména boxu a také dalším byznysovým aktivitám. Po celou dobu vyjednávání se z jeho pohledu vše točilo okolo adekvátní finanční odměny a tuto bariéru se Oktagonu konečně podařilo prolomit. Attilu čeká velmi náročné období, protože od slavného vítězství s Karlosem Vémolou na konci roku 2019 v MMA kleci jako zápasník nestál.

Karlos Vémola si od té doby připsal 6 přesvědčivých výher a jediné co ho brzdilo, bylo opakované zranění. I tak je ale v daleko větším zápasovém tempu, což v odvetě může, ale také nemusí hrát roli.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Lela Ceterová Vémola se razantně zastala svého může

Lela se na tiskovce pustila do Kincla. „Je mi tě líto,“ opáčil šampion

Páteční tisková konference Oktagon Time v Ostravě nabídla pořádně výživné menu. Do ostrého trashtalku se pustila i přihlížející Lela...