Využijte MAX Kurz u Betana každý den - informace a návod

Na vybrané zápasy si u Betana každý den vsadíte ve vylepšeném kurzu. Hledejte symbol „MK“ a pošlete si na tiket bezkonkurenční sázkovou příležitost.

MAX Kurz u Betana nabízí zajímavé příležitosti každý den Foto: Betano

Betano MAX Kurz - využijte vylepšenou nabídku sázkového kurzu

U Betana se některé funkce, nabídky a promo akce vyplatí sledovat každý den. Ať už sázíte přes aplikaci nebo PC, v horní části pokaždé najdete vylepšené sázkové příležitosti opatřené symbolem MK (Max kurz). Tyto kurzy nabízí často výrazně vyšší hodnotu a tím i vyšší potencionální zhodnocení. Vsaďte si u Betana s bonusem za registraci ZDE

  • Nabídka MAX kurz platí pro sázky podané před začátkem zápasu na konečný výsledek zápasů označených symbolem MK a nemůže být kombinován s dalšími nabídkami.

Když si rozkliknete konkrétní zápas s MAX kurzem nabídne vám Betano super vylepšené kurzové varianty. Kromě toho vám předvybere i Bet Builder sázku, jejíž výsledný kurz se skládá z několika namixovaných variant v rámci daného zápasu. Ať už si vyberete cokoliv, můžete si být jistí, že nabízené unikátní kurzy jsou velmi atraktivní.

Funkce MAX Kurz vám může často ušetřit spoustu času a je určená pro ty, kdo hledají exkluzivní kurzovou hodnotu na vybraný zápas. Cílem je se skvěle bavit a zároveň mít na tiketu ten nejlepší možný kurz.

MAX kurz u Betana Foto: Betano

Pokud ještě nemáte účet u Betana, založte si ho pohodlně online ZDE. Nová sázková kancelář Betano od silné společnosti Kaizen Gaming, působící na několika světových trzích, si v ČR za krátký čas vybudovala velmi slušné renomé.

Kromě kurzového sázení se hráči často vrací i do příjemného prostředí online casina Betano, kde je každý den čekají zajímavé dárky, promo akce, free spiny či nejrůznější bonusy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mobilní aplikace Betano

Mobilní aplikace Betano: návod na registraci a výhody

Bez vychytané sázkové aplikace se dnes už neobejde téměř žádný sázkař ❤️. Jak a kde jednoduše stáhnout Betano mobilní aplikaci? Tady je...

Betano má pro nové hráče uvítací bonus až 3000 Kč

Jak na bonus až 3000 Kč u Betana? Tady je jednoduchý návod

Sázková kancelář Betano má pro nové hráče připravený vstupní bonus až 3000 Kč. Jaké jsou podmínky pro jeho získání se dozvíte v tomto...

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na...