Výzva je na stole! Schyluje se k mega duelu těžkých vah YouTube

Tenhle souboj by velmi pravděpodobně zbořil rekordy sledovanosti. A přitom nejde o žádné scifi, ale možný scénář. Na poli influencerů se začíná rýsovat pořádná bomba.

Kazma by se v budoucnu mohl představit v ostrém zápase Foto: Profimedia

Mega zápas internetových celebrit je na spadnutí

První krok byl učiněn, výzva na souboj padla. Zároveň visí ve vzduchu poměrně nečekaná spolupráce mezi organizacemi GCF a Clash of the Stars. Jednání jsou teprve na začátku a čeká se na reakci druhé strany.

Výzvy se samozřejmě pohotově chytl promotér Tomáš Linh Le Sy, jelikož tento zápas obrovsky sledovaných youtuberů by perfektně zapadal do konceptu organizace Clash of the Stars. Oba nevyloučili budoucí možnou spolupráci. Koho bychom mohli vidět v kleci?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Vláďa Kadlec vyzval Kazmu. Kdy a kde by mohl být zápas?

Promotér organizace GCF a jeden z nejúspěšnějších youtuberů, Vláďa Kadlec, alias Vladavideos vyzval na pěstní souboj komika a moderátora Kamila Bartoška, alias Kazmu. Výzva vzešla od samotného Vládi Kadlece v livestreamu podcastu U kulatého stolu, kde byl Vláďa hostem společně s promotérem Tomášem Le Sym:

„Klidně si to můžeme dát, nemám s tím problém. Oficiálně vyzývám Kamila Bartoška na zápas. V bare knuckle (box bez rukavic, pozn. redakce). Já nemám problém dát to v této disciplíně.

Zatím nechci predikovat, pod jakou organizací by to bylo. Podle mě se to nestane. Kazma by do toho podle mě nešel. Ale klidně ať se vyjádří. Samozřejmě bych to chtěl u sebe v GCF, musel by se najít nějaký kompromis. Já bych si zápas chtěl ještě někdy dát. Kdybychom pořádali turnaj v nějaké velké hale, tak by se to nabízelo…“, pronesl Vláďa

Vláďa Kadlec má s bojovými sporty, a konkrétně s MMA, jisté zkušenosti, neboť se poměrně dlouhou dobu připravoval v projektu organizace Oktagon na zápas se slovenským youtuberem Explem. Do bitvy influencerů tehdy hodil vidle koronavirus a z utkání na žádost Expla nakonec kompletně sešlo. Touha dát si MMA zápas ale u Vládi zůstává, což populární internetová postava několikrát potvrdila.

Otázkou však je, do jaké míry je tato výzva myšlena vážně, neboť konverzaci na dané téma doprovázel vydatný smích všech přítomných. Uvidíme, zda a případně jakým způsobem na vhozenou rukavici zareaguje Kazma, který se rovněž bojovým sportům v jistém období věnoval. V poslední době se však tak trochu stáhl do ústraní.

Jisté je, že tento zápas by přitáhl enormní sledovanost a dát se čekat, že především vedení CotS udělá vše pro to, aby tento zápas dopadl. Jak totiž Le Sy prozradil, s Kazmou už v kontaktu nějakou dobu jsou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA organizace GCF má před sebou novou budoucnost

Nová éra MMA organizace GCF - informace, turnaje a bojovníci

Nejstarší MMA organizace v Česku stojí na prahu nové etapy svého fungování✔️. Tradiční GCF má nové majitele, hlavního promotéra i...

Clsh of the Stars Episode 4

Clash of the Stars odtajnila termín a účastníky čtvrtého turnaje

Nekonečný bizár i obskurní show se vrací. Organizace Clash of the Stars na dnešní tiskové konferenci odtajnila podrobnosti k nadcházejícímu...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...