Vzestup: možný soupeř Procházky postoupil na žebříčku UFC

Poslední turnaj UFC 259 přinesl i zápasy polotěžké divize, které se promítly do aktuální podoby žebříčku. Hned o 2 místa si polepšil Aleksandar Rakič, který v zápase nic nedovolil Thiagu Santosovi a bral výhru na body. Dočkáme se jeho souboje s českým samurajem?

Aleksandar Rakič je nově na 2. místě žebříčku polotěžké váhy Foto: Profimedia

UFC: Rakič už je na žebříčku za šampionem Blachowiczem a jedničkou divize Gloverem Teixeirou

Držitel titulu beze změny, další pozice už ale posuny přinesly. Na žebříčku polotěžké váhy si místa prohodily Thiago Santos a Aleksandar Rakič, který po poslední výhře vystřídal na 2. místě právě svého brazilského protivníka. Rakouský fighter se srbskými kořeny tak zabojuje ve svém příštím zápase o titulovou šanci. Bude to s Jiřím Procházkou? Vyzvedni si bonus na sázení ZDE – registrace ti zabere jen několik minut

Zápas Aleksandara Rakiče proti Thiagu Santosovi na nedávno skončeném UFC 259 moc na atraktivitě nepřinesl. Zejména bývalý titulový vyzyvatel Santos nepředvedl v zápase prakticky nic a soupeři cestu k výhře hodně usnadnil.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Aleksandar Rakič, který v minulosti dost nevybíravě odmítl na vzájemný souboj právě Jiřího Procházku, byl daleko lepší pohybově i v přesnosti úderů a připsal si velmi cenné vítězství na body. Hned v kleci následně od svého týmu dostal hnědý pás v brazilském Jiu-Jitsu. V tomto případě jsme ale jeho kvality v boji na zemi neměli možnost vidět.

Nyní je to tedy právě srbský MMA bojovník s rakouským pasem, koho velmi pravděpodobně čeká v následujícím zápase bitva o možnost vyzvat šampiona polotěžké divize. Jméno jeho příštího soupeře by měl rozseknout duel Procházky s Dominickem Reyesem, jenž se uskuteční 1. května 2021.

Aktuální jednička váhy veterán Glover Teixeira pak dost možná změří síly s šampionem Janem Blachowiczem, který už vzkázal, že s tím nemá problém. V každém případě light heavyweight UFC čeká pikantní období, kde se budou dít věci. Věřme, že česká vlaječka díky Jirkovi Procházkovi dříve či později vystoupá na nejvyšší stupínek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jan Blachowicz

Jan Blachowicz – profil a zápasy UFC bojovníka

Jan Blachowicz je polský zápasník🛡️, který nastupuje v nejlepší lize smíšeného bojového umění UFC.✅ V září 2020 vybojoval titul polotěžké...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...