Youtuber Mikýř si vzal na paškál mozek Oktagonu. Jak to dopadlo?

Populární influencer a youtuber Martin Mikyska je proslulý svým netradičním humorem i přímými názory. Tentokrát si do konfrontačního rozhovoru pozval jednoho ze dvou hlavních šéfů organizace Oktagon MMA.

Ondřej Novotný hostem Michala Mikysky Foto: OKTAGON MMA

Mikýřova úžasná pouť internetem: Ondřej Novotný a jeho reakce na neotřelá témata

Ondřej Novotný se nebojí žádných výzev a ve svém nabitém programu kývl na netradiční formát rozhovoru. Jestli někdo dokáže rozebrat něčí tvorbu na atomy a následně ji „přetavit“ do zábavného videa, pak je to nepochybně úspěšný Youtuber Mikýř, jehož kanál sleduje přes 310 tisíc odběratelů.

V rámci rozhovorů si Martin Mikyska tentokrát na horké křeslo pozval právě Ondřeje Novotného, který je známý svou upřímností a profesionalitou. Vysokou úroveň improvizace předvedl i v této netradiční zpovědi, ve které šlo především o bezprostřední reakce na úkor hlubokých myšlenek.

Tipsport bonus 500 Kč

Ondřej Novotný je samozřejmě primárně spojován s organizací Oktagon MMA, kromě toho se ale věnuje i několika dalším projektům. Za všechny můžeme zmínit moderování reality show Survivor, či pravidelné vysílání podcastů z fotbalového i bojového prostředí. Nad jeho pracovním tempem občas zůstává rozum stát.

Vzhledem k tomu, jak známý Ondřej Novotný je, málokteré informace o jeho osobě ještě nevypluly na veřejnost. V Mikýřově videu se ale některé takové najdou. Věděli jste například, že jako dítě měl Novotný na těle přes 200 bradavic? Ještě pozoruhodnější je ale způsob, jakým se jich zbavil.

Kousavý humor Mikýře je kapitolou samo o sobě. Oblíbený tvůrce se nebojí jít na hranu a poodkrývat i ta nejtemnější zákoutí, která daná osoba často skrývá. Jeden by řekl, že svou dokonalou rešerší a informovaností dokáže obrazně řečeno „svléct člověka do naha“ a napřímo reagovat na jeho otázky i poznámky chce velkou kuráž. Přesně to je ale doména Ondřeje Novotného, který se v podobných konfrontacích vyžívá. Na celé video se podívejte níže:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný se znovu vrací ke kauze okolo Gábora Borárose

Promotér Ondřej Novotný se ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem opět vyjádřil k sázkařské aféře okolo Gábora Borárose. Jak celou...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...