Žádné slitování! Melvin Van Suijdam plánuje šokovat O2 Arenu

Nizozemský bijec Melvin Van Suijdam střádá plány pro čtvrtfinálový souboj s Louisem Glismanem v projektu Tipsport Gamechanger. Do zápasu jde jako největší underdog celé karty. Procházku růžovou zahradou pro dánského favorita ale rozhodně nečekejte.

Melvin van Suijdam pomýšlí na semifinále Foto: OKTAGON MMA

Melvin Van Suijdam je před odvetou s Glismannem dobře naladěný. Soupeřův výběr ho překvapil

Od tohohle chlapíka se ještě můžeme dočkat velkých věcí. Melvin Van Suijdam se do čtvrtfinále probil skrze slovenského Rada Úškrta, kterého v osmifinálovém utkání prakticky k ničemu nepustil a jasně ho porazil na body.

Při losování čtvrtfinálových dvojic si ho následně vybral dánský zemař Louis Glismann, se kterým se již utkal v roce 2018. Tehdy ho aktuálně největší favorit na celkové vítězství v Tipsport Gamechangeru a držitel černého pásku v BJJ dokázal upáčit na kneebar.

Melvin Van Suijdam ovšem od té doby udělal velký progres a vzhledem ke své komplexnosti může být tentokrát pro Glismanna daleko větší překážkou, než před lety. Dánův úvodní duel proti Kalašnikovi navíc nebyl tak dominantní, jak se čekalo, což posiluje sebevědomí právě van Suijdama. Ten je mimo jiné velice obstojným grapplerem, když právě na submise zaznamenal nejvíce kariérních vítězství.

Ve speciálním 265. dílu pořadu MMA letem světem Ondřeje Novotného van Suijdam připustil, že ho Glismannův výběr překvapil. Ten však vysvětlil, že se nechtěl dostat do pozice, kdy by on sám musel čekat, který ze soupeřů si ho vybere. Van Suijdam byl už před losováním jasná volba trenérů. A nakonec to vyšlo.

BILANCE
Louis Glismann (10-2) Melvin Van Suijdam (12-6)
32 let, 180 cm 34 let, 180 cm
Kurz na vítězství: 1.17 Kurz na vítězství: 4.42

Louis Glismann je ze všech účastníků Tipsport Gamechangeru nejvýše postaveným bojovníkem v aktuálním žebříčku fightmatrix, kde mu patří 92. příčka. To Melvin Van Suijdam se nachází až ve druhé polovině třetí stovky, sebevědomí a hlavně přesvědčení o vlastních schopnostech mu ale rozhodně nechybí. Zároveň je v ideálním psychickém rozpoložení, což bude speciálně v zápase před 20tisícovým kotlem dalším důležitým aspektem.

Aktuálně vypsané sázkové kurzy sice predikují jasnou dominanci Glismanna, holandský válečník je ale podle vlastních slov připraven vrátit soupeři porážku z prvního vzájemného duelu a proklouznout do semifinále. Na otázku Ondřeje Novotného Van Suijdam predikuje nekompromisní knockout v postoji. Podaří se mu to? To se dozvíme už 20. května na turnaji Oktagon 43 v O2 Areně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Šéf Oktagonu Ondřej Novotný

Král chaosu je blízko titulové šanci, připustil Ondřej Novotný

Dokáže rozpoutat hotové peklo. Atraktivní přestřelky v podání slovenského hurikánu Vlasta Čepa pravidelně zvedají diváky ze sedadel. I o...

Vémola vs Kincl ve studiu CNN Prima News

Duel šampionů: Kincl s Vémolou se potkali ve studiu, co si řekli?

Exkluzivní duel šampionů Patrika Kincla s Karlosem Vémolou nabídla v úterý večer zpravodajská stanice CNN Prima News. Řeč byla o...

Ondřej Novotný hostem Michala Mikysky

Youtuber Mikýř si vzal na paškál mozek Oktagonu. Jak to dopadlo?

Populární influencer a youtuber Martin Mikyska je proslulý svým netradičním humorem i přímými názory. Tentokrát si do konfrontačního...