Zapojte se do soutěže u Fortuny o VIP setkání s Jiřím Procházkou

Chcete si potěžkat pás šampiona UFC, nebo probrat vítěznou taktiku a průběh utkání s Gloverem Teixeirou? S Fortunou máte možnost! Zapojit se do soutěže o exkluzivní setkání s českým hrdinou je navíc velice jednoduché. Čtěte dále.

Fortuna soutěž o VIP setkání s Jiřím Procházkou Foto: Fortuna

Fortuna soutěž o 20 VIP setkání s BJP

Sázková kancelář Fortuna má pro fanoušky skvělou příležitost stanout tváří v tvář Jiřímu Procházkovi. Dohromady 20 šťastlivců se bude moci nahlédnout pod pokličku úřadujícího šampiona a vyfotit se s titulovým pásem UFC! Šanci mají nově registrovaní i stávající hráči a soutěž běží do konce července. Pojďte do toho! Klikněte ZDE a zapojte se do soutěže u Fortuny o setkání s BJP

Jak na to? Podmínky pro nové hráče u Fortuny

  1. Ze všeho nejdřív si vytvořte herní účet u Fortuny ZDE – celý proces vám zabere jen několik minut
  2. Při registraci zadejte promokód PROCHAZKA a nezapomeňte do konce července dokončit plnohodnotnou registraci
  3. Nyní jste automaticky zařazení do slosování o VIP setkání s Jiřím Procházkou. V případě výhry vás bude Fortuna kontaktovat nejpozději do 2 pracovních dní

Podmínky pro stávající sázkaře

  1. Vsaďte si kdykoliv do 31. července alespoň za 200 Kč na příští zápas Jiřího Procházky
  2. Počítají se i AKO sázky a Malé domů
  3. Seznam výherců a kompletní pravidla soutěže najdete na webu Fortuny

Jiřímu Procházkovi se jako nejpravděpodobnější soupeř rýsuje opět Brazilec Glover Teixeira, na kterého sám ukázal. Porazí ho i napodruhé? Aktuálně vypsané sázkové kurzy Procházku favorizují, ale brazilský škrtič je motivovaný vzít si titul zpět.

Organizace UFC bude mít v konečném obsazení příštího Procházkova zápasu konečné slovo. Všeobecně se ale očekává, že bychom odvetu Procházka vs. Teixeira 2 mohli dostat na konci tohoto, případně na začátku nového roku. Využijte jedinečné šance a díky soutěži s Fortunou zjistěte se, co se aktuálně nejlepší polotěžké váze světa honí hlavou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka si v Las Vegas kromě pracovních povinností užil i místní zábavu

Procházka stihl v Las Vegas i návštěvu casina. Kolik vyhrál?

Šampion UFC Jiří Procházka si během pobytu v Las Vegas užil kopec zábavy. Kromě mediálních a sponzorských povinností přišla řada také na...