„Zase ze mě dělaj sexuálního predátora,“ stěžuje si Vémola

Karlose Vémolu čeká návrat do klece, a proto se rozjel do Thajska, aby pořádně natrénoval, a zatímco dle jeho slov tvrdě maká, aby se dostal do formy, média řeší neznámou ženu, se kterou byl viděn v Bangkoku. Co na to Karlos?

Karlos Vémola tvrdě trénuje Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Karlos Vémola: tvrdý trénink v Thajsku, nebo flirt s vnadnou blondýnkou?

Karlos Vémola se po zrušeném zápasu roku s Patrikem Kinclem, pobytu v nemocnici a dlouhé rekonvalescenci konečně vrací do klece a náhrady zmíněného boje s Kinclem bychom se měli dočkat už v květnu. Ještě předtím se ale bude Vémola rozehřívat s americkým bijcem Alem Matavao, a tak se do přípravy Karlos pořádně zakousnul.

Jak je u profesionálních zápasníků MMA dobrým zvykem, rozhodl se vrátit do formy v Thajsku, kde nejenže třikrát denně pilně trénuje, ale také s pomocí doktorů regeneruje. Na sociálních sítích si pobyt v Thajsku nemůže vynachválit a vyjádřil se, že jediné, co mu tam chybí ke štěstí, jsou jeho děti a jeho žena Lela.

Teď se však dostalo na veřejnost video, natočené slovenským youtuberem (který se shodou okolností nachází také v Bangkoku), kde se Vémola prochází s neznámou obdařenou blondýnkou, kterou by si někdo mohl snadno splést s jeho ženou. Ta to však není a média teď spekulují, co je neznámá žena zač.

A co na to Karlos? „Trénujeme tady třikrát denně, makáme od rána do večera... Mezi trojfázovým tréninkem, který tady každej den mám, jsem rád, že stihnu tak akorát doktora a pak se vyspat, takže rozhodně na žádný užívání není čas...“ odmítl Karlos spekulace médií.

„Vidím, že Česko zase žije nějakou kauzou, že kolem mě prošla nějaká paní na chodníku, tak ze mě zase všichni dělaj nějakýho sexuálního predátora, že sem jezdím si užívat, a ne trénovat. To asi může říct jenom člověk, kterej tady nikdy nebyl...“ rozčiloval se Karlos na sociálních sítích, avšak nutno dodat, že po loňském skandálu s mladou pornoherečkou Rikou Fane se Karlos nemůže moc divit, že po potenciální aféře média skočila jako slepice po flusu.

K celé věci se vyjádřila i Karlosova nemesis Patrik Kincl, na kterého koneckonců Vémola trénuje především: „Mně už to video přišlo asi stokrát. Já bych to nedramatizoval, proste tvrdý kondiční kemp ve dne i v noci. Doručil to, co slíbil,“ reagoval na kauzu Kincl, kterému jde nejspíš hlavně o to, aby se v květnu konečně potkali v kleci.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola se momentálně připravuje v Thajsku

Karlos Vémola ladí formu v Thajsku. Jak tráví volný čas?

Karlos Vémola v těchto dnech podstupuje náročný tréninkový kemp v dalekém Thajsku. Volný čas po těžkých sparinzích tráví se zvířaty a...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...