Zbláznil se? Gangster z Clashe se utká s vyhlášeným tvrďákem

Doba sociálních sítí a všemožných bizarních zápasů zároveň nahrává velkohubým prohlášením. V tomto případě by však nemuselo zůstat pouze u slov.

Tadeáš Veselý se velkých výzev nebojí Foto: Facebook/Clash of the Stars

Mawar zřejmě dostane šanci udělit výchovnou lekci. Soupeř přišel s výzvou i upravenými pravidly

To, čeho se mnozí obávali a považovali to za otázku se času, se nyní stává realitou. Profesionální bojovníci tuzemské scény začínají dostávat výzvy od internetových  pseudohvězd účinkujících v organizaci Clash of The Stars či Red Face a podobně.

Tadeáš Gangstaboy Veselý se v rámci svého posledního zápasu zdržel v kleci s youtuberem Faynem jen chvíli a i díky problémům s ledvinami prohrál. Zřejmě ale muselo dojít k nějakému skrytému úderu do hlavy, jinak totiž není možné, aby jen pár dnů poté vyzval na souboj Tadeáše Mawara Růžičku.

Ten měl s neoblíbeným provokatérem konflikt už přímo na místě v O2 Universu, k vyříkání sporů pomocí pěstí ale nakonec na místě jen tak tak nedošlo. Pokračování sporu skrze sociální sítě ale na sebe nenechalo dlouho čekat. Podle několika zdrojů by měl být v tuto chvíli dokonce oficiálně domluven vzájemný zápas podle upravených pravidel.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za online registraci ZDE

Konkrétně by měl Mawar nastoupit jen s jednou (levou, sparingovou) rukavicí, zatímco Tadeáš Veselý nasadí klasické MMA rukavice. V utkání nebudou povoleny lokty a kolena a bojovat se bude v kleci 3x3m. I tak se ale v případě uskutečnění tohoto podivného matchupu bude jednat o popravu za bílého dne.

Problémový Tadeáš Veselý zřejmě chce dostát své přezdívce, a proto on sám výzvu inicioval. Mawar spolu s hlavním trenérem Michalem Vančurou se ve jménu celého Spejb Gymu ovšem razantně vymezil a skrze video vzkázali, že tyto nesmyslné výzvy budou náležitě trestány.

Datum zápasu ještě nebylo pevně stanoveno, všeobecně ale není příliš velká pravděpodobnost, že by k tomuto duelu došlo. Alespoň tedy pod některou z organizací. Dejte nám vědět do komentářů na našem Facebooku, jak reálná je podle vás šance, že se proti sobě tihle dva skutečně postaví.

Mawar myslí i na titulový pás RFA

Tuto kauzu nepochybně bere Tadeáš Růžička s rezervou, avšak klidně by si mohl vydělat nejjednodušší peníze kariéry. Elitní český postojář se ale soustředí hlavně na sportovní výzvy. Tou největší by v nadcházejícím období měl být zápas o titul šampiona organizace RFA ve váze do 70 kg. Ve hře zůstává i money fight s Vaškem Sivákem, o kterém se pár měsíců zpět vášnivě debatovalo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

CotS 4

Clash: Jak vznikla divoká slovní přestřelka s pepřákem?

Ještě nezačal samotný turnaj a kolem Clash of the Stars už je zase pěkný humbuk. Proč Tadeáš Veselý nastříkal svému soupeři do očí pepřák?

Jarda Kotlár je hvězdou organizace Clash of the Stars

Rozjetý Jarda Kotlár vydal další hit a dál popichuje Karlose Bendu

Populární zápasník, rapper a člen ochranky, Jaroslav Kotlár, v žádném případě nezahálí a dál rozvíjí svoji pestrou internetovou tvorbu....

Aleš Bejr už má zřejmě jasno o své budoucnosti

Nová výzva pro Psychopata Bejra! Kde budou další brikule?

Aleš Bejr je ústřední postavou českého bizáru. Nejednoho fanouška tak jistě zajímá, kudy povedou další kroky tohoto horkokrevného youtubera...