Ženské MMA na vzestupu: Oktagon ohlásil novou akvizici

Organizace Oktagon se vytasila s parádním trumfem. Její řady rozšíří TOP slovenská bojovnice, která má za sebou úspěšnou MMA premiéru v Bellatoru i několik světových úspěchů v thajském boxu. Ondřej Novotný zároveň odtajnil detaily.

Monika Chochlíková bude zápasit v Oktagonu Foto: Instagram/oktagonmma

Organizace Oktagon ulovila velkou rybu. Smlouvu podepsala Monika Chochlíková

Skvělé zprávy. Ženské MMA v organizaci Oktagon dostává výraznou posilu. Slovenská kráska Monika Chochlíková podepsala novou smlouvu a budeme ji vídat na domácí scéně pravidelně v rámci MMA. Poprvé nastoupí už 19. 6. 2021, což oficiálně potvrdila samotná organizace.

Monika Chochlíková je mistryní světa v thajském boxu organizace WAKO a v postojářských disciplínách se řadí mezi absolutní světovou špičku. O to větším unikátem je, že se ve svojí MMA premiéře v Bellatoru blýskla parádní submisí. Tím jasně vzkázala, že se s ní musí počítat i na zemi. Zajímavostí je, že sama bojovnici přiznává, že měla z čeho vybírat a nabídky se jen hrnuly. Tyto dostihy ale přeci jen vyhrála organizace Oktagon, což je pro fanoušky výborná zpráva.

Monika se měla původně v největší česko-slovenské organizaci objevit už v únoru v rámci projektu Oktagon Underground Last Man Standing. Její účast ale překazila nákaza koronavirem. S odstupem času ale svoje kvality přeci jen domácím fanouškům předvede. A na domácí půdě!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Moniku Chochlíkovou nepustí do zápasu COVID

Monika Chochlíková má koronavirus a nastoupit nemůže

Nejlepší českou thajboxerku Moniku Chochlíkovou bohužel v sobotu neuvidíme.❌ Stopku ji vystavil pozitivní test na nemoc Covid-19....

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...