Životní zápas se odkládá. Slovenského bijce zradilo zdraví v nejméně vhodnou chvíli

Jsou věci, které se ovlivnit zkrátka nedají. Své o tom ví historicky první Slovák v UFC, jenž musel zrušit nadcházející duel se zvučným soupeřem.

Lajoš Klein musel zrušit zápas kvůli nemoci Foto: Profimedia

Zápas Ludovíta Kleina se bohužel odkládá

Měla to být největší výzva jeho dosavadní kariéry. Lajoš Klein se místo toho dává zdravotně dohromady po silné nemoci, kterou prodělal v posledních týdnech. Dnešní trénink bohužel nastavil slovenskému bojovníkovi zrcadlo, a ten se na základě mizerné kondice rozhodl zápas s Jimem Millerem definitivně zrušit.

Kleinův tým nejprve žádal o změnu termínu, americký veterán a rekordman ale trval na původním datu zápasu, takže dostane nového soupeře. Pro Kleina se jedná o velkou mrzutost, neboť tohle měla být největší výzva jeho kariéry a velmi sledovaný zápas, vysoko postavený na fight card. Na druhou stranu zdraví je samozřejmě na prvním místě a jít do takto důležitého zápasu bez adekvátní přípravy by nebylo dobré rozhodnutí.

Lajoše Kleina potkaly zdravotní komplikace na kempu v Polsku, kde ani nestihl zahájit tréninkové jednotky a po pár dnech odcestoval stonat domů. Průběh nemoci se ovšem ukázal býti daleko agresivnější, než sám slovenský ranař čekal.

"Čaute, takže ještě takové malé vyjádření k zápasu, který se zrušil. Ano, bohužel je to pravda. Je to na základě toho, že dva týdny jsem byl totálně KO. Byl jsem na atibiotikách a popravdě takhle nemocný si nepamatuji, kdy jsem byl naposledy...

Potkalo mě to v Polsku, kde jsem nestihl absolvoval ani jeden trénink, protože mě to hned první den odpálilo. Doufal jsem, že to přejde rychle, ale to se bohužel nestalo. Dnes jsem byl poprvé na tréninku a byla to fakt velká bída. V zápase bych neudýchal ani jedno kolo.

Jsem zklamaný, že to nevyšlo, na soupeře jsem si věřil. Těšil jsem se na zápas, protože to bylo zajímavé jméno a byli jsme vysoko na hlavní kartě. Ale věřím, že je to dobré rozhodnutí. Teď začneme s UFC vyjednávat o novém termínu a soupeři. Děkuji všem, kteří mi fandí", vzkázal Klein skrze svůj Instagram.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein zná termín i soupeře pro další zápas v UFC

Klein má potvrzený zápas. Do cesty se mu postaví rekordman UFC

Pořádně zvučné jméno zkříží cestu slovenského bojovníka Ľudovíta Kleina ve slavné UFC. Svoje kvality tentokrát poměří s obrovsky zkušeným...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Lajoš Klein další výhru v UFC nepřidal

Lajoš Klein další výhru tentokrát nepřidal, smutnit ale nemusí

Slovenský zápasník Lajoš Klein tentokrát v Londýně vítěznou sérii neprodloužil, po dobrém výkonu bere málo vídanou remízu. Jaký byl průběh...