Zpět do boje už v září? „Ta varianta tu je“ hlásí Procházka

Odpočinek někde v teple se prozatím odkládá. Jirka Procházka se svým týmem oficiálně řeší možnost stát se náhradníkem pro duel Blachowicz vs. Teixeira. Ten je přitom na programu už začátkem září, mimo jiné pár dní poté, co se bude český samuraj potit u státnic.

Tradiční rituál při odletu do Las Vegas Foto: Jiří Procházka

Jiří Procházka a titulový zápas? Ve hře je i varianta v září

Kolem bojovníka Jiřího Procházky je v posledních týdnech extrémně rušno. Může za to fantastický knockout, kterým se podruhé blýsknul ve slavné UFC, tentokrát proti Dominicku Reyesovi. Navazujícím tématem je logicky titulová šance, kterou mu bezprostředně po výhře přislíbil Dana White. Jenže kdy, a za jakých okolností se Jiří pokusí vydolovat pás?

Odpověď visí stále ve vzduchu. Momentálně totiž probíhají jednání s vedením organizace UFC o možnosti stát se náhradníkem pro titulovou bitvu úřadujícího šampiona polotěžké divize Jana Blachowicze a brazilského vyzyvatele Glovera Teixeiry. A je potřeba vzít v potaz, že v dnešním nejistém světě zmítaným koronavirem, a ve sportu, kde o neúčasti v životním zápase může rozhodnout jediný nešťastný úder na tréninku, je tato pozice velkou příležitostí.

„V tuto chvíli jednáme s UFC o možnosti stát se náhradníkem zápasu o titul Blachowicz vs. Teixeira. V případě, že by jeden z nich nemohl do zápasu nastoupit, mohl bych být připraven. V každém případě tento zápas chci, a počkám si na něj. Uvidíme, jak to celé dopadne“ svěřil se Jirka v rozhovoru s novinářem Jamesem Lynchem

sipka Jednání okolo budoucnosti Jirky Procházky sledujeme také na našem Instagramu

Pakliže se zápas Blachowicz - Teixeira uskuteční v původním termínu a původním obsazení, termín dalšího zápasu pro rodáka z Hostěradic přichází v úvahu koncem roku 2020, respektive začátkem 2021. Úplně jiný scénář by ale dost možná nastal v případě vítězství brazilského veterána Teixeiry. K tomu navíc přidejme nespokojeného Aleksandara Rakiče a vše může být rázem jinak. Na vývoj situace si tak, či tak, budeme muset počkat. V každém případě ale Jiřího s vysokou pravděpodobností titulová šance nemine, a to je pro české MMA něco neskutečného!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jiří Procházka

Jiří Procházka se posunul na 2. místo žebříčku organizace UFC

Jiří Procházka opět přepisuje historii. Po výhře nad Dominickem Reyesem se totiž posunul v žebříčku polotěžké váhy na senzační druhé místo.